Prijava na program napredovanja
Za svaki napredak je potreban marljiv rad, zalaganje i timski duh, kako na postojećem radnom mjestu, tako i za na svakom budućem radnom mjestu. Timski duh je osnova za stvaranje ugodne radne atmosfere i okruženja za svakog pojedinca koji s osmijehom prihvaća nove kolege i nove izazove.

Pojedinac kao timski igrač je preduvjet za okruženje u kojem nema „podmetanja nogu“, okruženje u kojem vlada zajedništvo, želja za napretkom i razvojem Studentskog centra jer jedino tako pojedinac (odnosno Vi) može napredovati u sustavu i biti zadovoljan, a samim time i ostvariti veća primanja.

Svatko od Vas ima određena znanja i vještine, ali to ne znači da svakim danom ne trebate nešto novo naučiti. Posjedujete određena znanja i vještine? Educirajte svoje kolege da Vama bude lakše! Budite mentor i budite učenik! Pod kvalitetnim mentorstvom iskusnih kolega stjecanje novih znanja neće biti problem.  

Kako bi na budućim natječajima svi bili u jednakoj poziciji, svaki zaposlenik može odabrati put za svoj napredak i u tom smjeru se dalje educirati svoje kolege. Svaki zaposlenik će imati mogućnost kroz mentorstvo kolega i vanjskih edukacija savladati potrebna znanja za napredovanje.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Kontakt mail (ako imate)
Kontakt mobitel *
Radno mjesto na kojem ste zaposleni
Odaberi u kojem području se želiš educirati
Edukacije u segmentu ugostiteljstva
Edukacija u segmentu održavanja objekata, strojeva i opreme
Edukacija u segmentu informatičkih vještina
Edukacija u segmentu stranih jezika
Ostali programi:
Želiš se educirat u nekom drugom segmentu koji nije naveden u upitniku? Slobodno napiši o čemu se radi
Savjeti preporuke i kritike:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy