Rookworstenactie 2018-2019
LAATSTE KANS! Bestellen voor dinsdag 16-04, afhalen op 20-04.

Stamppot met rookworst, ovenschotel met rookworst, rijkgevulde erwtensoep, plakjes bij de borrel of gewoon zo uit het vuistje. Schipper Vleeswaren uit Zevenaar maakt heerlijke ambachtelijk gerookte rookworsten van de allerbeste varkens. Dit familiebedrijf onder leiding van Bryan Greven is al tientallen jaren een begrip vanwege hun (h)eerlijke vleesproducten. Ook dit jaar kunnen wij de rookworsten weer aanbieden aan iedereen die de Scouting Graaf Ottogroep een warm hart toedraagt (of gewoon erg veel van rookworst houdt).

De overheerlijke rookworsten kunt u bestellen in setjes van 3, ze zijn gevacumeerd en daardoor langer houdbaar terwijl ze lekker vers blijven. Ook zijn ze hierdoor heel makkelijk in te vriezen. De prijs voor een setje rookworsten is €5,50.

Met dit formulier kunt u online uw rookworstbestelling doorgeven. Alle bestellingen die vóór dinsdag 15.00 gedaan zijn, leveren we de eerstvolgende zaterdag uit tijdens de opkomst. Zorg er daarom voor dat u gepast geld bij u hebt of meegeeft aan het lid die de worsten voor u meeneemt. Betalen met een Tikkie is ook mogelijk.

Alle bestellingen worden op dinsdag verzameld en aangeboden bij Schippers Vlees & Co. Ze zijn dan op zaterdag af te halen bij de opkomst, of ze worden bezorgd via het lid bij wie u de bestelling plaatst. We gaan er dan wel van uit dat u dit met elkaar heeft afgesproken :-).

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Scouting Graaf Ottogroep Doetinchem. Report Abuse - Terms of Service