Apliko Online - GJIMNAZI UBT
BASHKOHU ME NE!

Duke u regjistruar, ju do të bëheni pjesë e një shkolle që ka pritshmëri të larta nga studentët dhe stafi, duke ofruar një kurrikulë të gjerë dhe të ekuilibruar në një mjedis të qetë dhe të disiplinuar.


Shënim:

- Ky formular shërben vetëm për administratën e shkollës për të marrë të dhënat bazike për aplikuesin.
- Të gjitha informacionet e dhëna nga aplikuesi duhet të jenë të sakta.
- Të dhënat e aplikuesit do të përdoren vetëm për përdorim të brendshëm të shkollës dhe do te mbetën konfidenciale.
- Pas aplikimit online, aplikuesi do të duhet të paraqitet fizikisht në zyrën e administratës së shkollës për të sjellë dokumentet e kërkuara për regjistrim.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emri dhe mbiemri *
Ditëlindja *
Numri i telefonit *
Komuna në të cilën jetoni *
Drejtimi që dëshironi të regjistroni *
Klasa për të cilën aplikoni *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of UBT - Higher Education Institution. Report Abuse