Email address *
Formulari d'inscripció al rata market / fantàstic mercadet d'art, disseny i artesania a Marratxí
El dissabte 28 de setembre de 2019, torna la segona edició del Rata Market Marratxí, com l'any passat serà al Molí del Museu del Fang, (Carrer del Molí 6, Sa Cabaneta - Marratxí).
Un espai amb molt d'encant, ben comunicat i perfecte per despedir l'Estiu.


Des de rata | cultura expandida volem fomentar les indústries culturals i de disseny del nostre entorn i impulsar una altra manera de consumir , per això organitzam el rata market, un mercadet d'art, disseny i artesania on podràs conéixer les propostes dels dissenyadors i artesans locals. A més, també hi haurà una programació d'activitats culturals per dinamitzar aquesta cita.

Per tant, si ets dissenyador, artista, productor, artesà, etc. t'animam a participar-hi emplenant aquest formulari, però abans et volem explicar les condicions de participació:

CONDICIONS DE & BASES DE PARTICIPACIÓ AL RATA MARKET A MARRATXÍ


-Es celebrarà el dissabte 28 de setembre de 2019 (de les 11h a 23h) al Molí del Museu del Fang, (Carrer del Molí 6, Sa Cabaneta - Marratxí).

-Montatge el dissabte 28 de setembre e les 9h a les 10:45h., i es desmuntarà el mateix dia de 23:00 a 00:00h.

-Per participar cada stand de venda de producte haurà de pagar 60€ (preu IVA inclòs), els stands que ofereixin menjar (foodtrucks, etc.) hauràn de pagar 150€ (IVA Inclòs)


-Els participants hauran de firmar una declaració responsable de l'Ajuntmanet de Marratxí i els stands de menjar hauran de tenir tots els permisos de sanitat en regla, i no podran vendre begudes.

-Cada stand disposarà d’una taula de 1,9x 0,6m (aprox) i una cadira. (encara que si es vol es pot dur la seva pròpia taula, que mai podrà superar els 2m.) Algunes zones estan davall d'arbres, d'altres no,hi haurà algunes sombrilles.

-A cada taula només es podrà representar una marca/projecte. I sereu vosaltres els encarregats de dur tot el que necessiteu per exposar els vostres productes. Pensau a dur il·luminació adicional, a partir de les 20:30h serà fosc.

-Pensau que si voleu dur una “burra” ens ho heu de dir a la inscripció, i tendreu una taula més petita. (l'haureu de dur vosaltres)

-Hi haurà enxufes (però us aconsellam que dugueu allargadors) banys..

//// Inscripcions ////
Les inscripcions estan obertes fins les 23:59 del 19/08/19 i per inscriure’s s’haurà d’omplir el formulari que trobareu a www.ratamarket.com

Les sol·licituds no queden confirmades fins que des de l’organització en confirmi que s’ha acceptat, ja que es farà una selecció de projectes tenint en compte la qualitat i originalitat de la proposta, així com la varietat. La ubicació de cada projecte dins el market la triarà l’organització.
Aquest procés de sel·lecció tendrà lloc entre els dies 20 i 21 d'agost. I es comunicarà via mail l’acceptació o no de la vostra proposta.

A partir del 05/09/2019 es publicarà a la web de l’esdeveniment la relació de participants i la programació.

Si creiem que és necessari es farà una reunió uns dies abans del mercadet per aclarir dubtes, sinó podreu contactar amb nosaltres per mail o telèfon.

-Els participants es comprometen a complir els horaris, respectar l’entorn: no fer malbé el mobiliari ni l’espai, mantenir-lo net i retornar la taula i la cadira en bon estat.

He llegit i accepto les condicions de participació *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service