Leden-enquête Immensa 17-18 en aanmelden ALV/diner 19 sept.
Hoe ziet de toekomst van de vereniging eruit? Er zijn geen reacties voor het bestuur 18-19 en de ledenparticipatie was huidig jaar veel lager dan afgelopen jaren. Gevolg is dat de vereniging niet op eenzelfde manier kan voortgaan. Belangrijke vragen die leden op de komende ALV beslissen zijn bijvoorbeeld: Heb jij behoefte aan een alumninetwerk van je bachelor? Vind jij dat ASW een alumninetwerk nodig heeft? Wil je hieraan bijdragen en zo ja, hoe? Vind je dit een lidmaatschap van €8 per jaar waard? Wat vind je van een constructie dat de studievereniging of opleiding ASW incidenteel activiteiten organiseert? Hieronder volgen meer details.

Invullen enquête en aanmelden ALV/diner graag voor 19 september! Alvast ontzettend bedankt!

UPDATE 14 SEPTEMBER:

De huidige opzet van het alumninetwerk - als zelfstandige vereniging - is op deze manier niet vol te houden. Wij zien toekomst in een alumninetwerk dat zonder lidmaatschap wordt gecoördineerd vanuit de opleiding. Er wordt gestemd over het voorstel de vereniging op te heffen tijdens de komende ALV op woendagavond 19 september vanaf 19:30 uur. Hiervóór kun je gezellig aanschuiven voor een diner op dezelfde locatie, vanaf 18:00 uur achterin Kapitein Zeppos, Gebed Zonder End 5, Amsterdam. Er wordt een schappelijk aantal drankjes en hapjes vergoed door de vereniging. Zie hieronder een toelichting in het beknopt jaarverslag 2017-2018.

Locatie Kapitein Zeppos: https://goo.gl/maps/pk1bgiMLJHN2
Jaarverslag 2017-2018: http://www.alumniverenigingimmensa.nl/stukken
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/2142862669320778/

Alumnivereniging Immensa (BGS | ASW)
Bestuur 17-18: Tasniem, Nikkie, Rian, Irene & Mark

www.alumniverenigingimmensa.nl
alumniverenigingimmensa@gmail.com

Ben je aanwezig bij de ALV en het diner vooraf? https://www.facebook.com/events/2142862669320778/ *
Ben je lid van Immensa?
Waar denk je aan als je aan Immensa denkt?
Your answer
Heb jij behoefte aan een alumninetwerk van je bachelor? Waarom?
Your answer
Vind jij dat ASW een alumninetwerk nodig heeft? Waarom?
Your answer
Wil je hieraan bijdragen? Zo ja, hoe? Zo nee, waarom niet?
Your answer
Welke vorm van de toekomst van Immensa en een alumninetwerk van ASW heeft jouw voorkeur? (Het is nog maar de vraag wat praktisch haalbaar is.)
We zijn benieuwd naar overige feedback/adviezen/tips!
Your answer
Bedankt voor het invullen! Klik helemaal onderaan op "verzenden"
Constructie van een alumninetwerk - toekomst van de vereniging
Alumnivereniging Immensa is in 2009 opgericht als Alumnivereniging BGS/ASW en is na opeenvolgende enthousiaste bestuursjaren gegroeid tot de huidige vereniging. Laatste jaren hebben drukbezochte succesvolle evenementen opgeleverd waarbij de verbondenheid is gezocht tussen huidige alumni, studenten en medewerkers van ASW. Zodoende is Immensa onderdeel van de ASW community, bestaande uit Immensa, de opleiding ASW en studievereniging Pegasus.

Vorig bestuursjaar heeft het instellen van het lidmaatschap met automatische incasso gezorgd voor een fundament om de vereniging te laten voortbestaan. Het ledenbestand bestaat uit ongeveer 150 leden, maar 80 lidmaatschappen zijn inmiddels verlopen. Voor het voortbestaan en groeien van de vereniging en het alumninetwerk zijn begrijpelijk meer leden nodig. We hopen van harte alumni te enthousiasmeren, maar na het aanbieden van een gratis lidmaatschap bij diploma-uitreikingen zijn er slechts enkele aanmeldingen.

Het stokken van Immensa is erg jammer gezien de kansen en mogelijkheden die een alumninetwerk biedt. Alumni zijn de ziel van de opleiding die we allemaal hebben afgerond. Een opleiding die we (hopelijk) met plezier en passie hebben gekozen en die ons toegang biedt tot onze huidige loopbaan. En Immensa is niet zomaar een alumnivereniging, het is een vereniging met een brede waaier aan uitstroomprofielen.

Hoe ziet de toekomst van de vereniging eruit?

Dat bepalen jullie als leden in deze enquête en op de komende ALV. Deze situatie komt als een verrassing aangezien we hoopten op dezelfde manier voort te kunnen gaan als afgelopen jaren. Maar blijkbaar neemt het aantal enthousiastelingen af voor een bestuursjaar. En dat terwijl het met een leuk team slechts een paar uur per maand in beslag neemt en plezier biedt.

We zoeken nu naar een gewenste vorm om het alumninetwerk voort te zetten. Bedankt voor het invullen van de enquête, waarmee we weten wat alumni verlangen.

Ter vergelijking: het lidmaatschap van Alumnivereniging Immensa van €8 per jaar is relatief spotgoedkoop in vergelijking met de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV) dat €35 per jaar kost. Voordelen daarvan zijn dat je aangesloten kan zijn bij meerdere "kringen" (bv. als je een master Sociologie of Planologie hebt gevolgd), een lenerspas van de UB krijgt en bv. korting op een lidmaatschap van CREA en USC. Maar de AUV lijkt mij interessant voor een beperkte groep waardoor een deel van de alumni wordt uitgesloten. Er zijn vorig jaar gesprekken geweest met de AUV, maar op de vorige ALV is besloten zelfstandig te blijven. Wat deze ALV wordt besloten bepaal jij.

Rian
Penningmeester 16-18

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service