Borang Beli Buku Hamka Keretamayat
Salam, jika ada pembaca yang bertanya, berapa banyak buku yang Hamka tulis? Ada SEBELAS, iaitu:

1. (habis) PYHKDJ: Permata Yang Hilang kini dijumpai (kisah Laki Bini sebelum kahwin sehingga kahwin) cover buku berunsur tanah.

2. KS: Kamar Sutera (kisah laki bini baru kahwin dari malam pertama hingga beranak anak pertama), cover buku berunsur air

3. (habis) SDS: Semusim di Syurga (Tazkirah santai berdasarkan peristiwa kelendar Islam, seperti NIsfu Syaban, Israk Mikraj, dan lain lain peristiwa dalam Tahun Islam) cover buku berunsur angin

4. (habis) SDN: Semusim di Neraka (Tazkirah sentap berdasarkan peristiwa kelendar Masihi, seperti Hari kekasih, Hari Ibu, dan lain lain peristiwa dalam tahun Masihi) cover buku berunsur Api.

5. KLB: Kisah Laki Bini (kisah suami isteri menempuh suka duka kehidupan membantu rumah tangga orang lain dan diri sendiri) Cover berunsur warna kehidupan, iaitu Hitam dan Putih.

6. KAB: Kisah Anak Bini (Kisah anak yang banyak bertanya soalan pelik, dan bagaimana Laki Bini menanganinya)

7. MDDWD: Menangkap Dajjal DiWaktu Dhuha (Novel Thriller kisah suka duka penduduk kampung berhadapan masalah peristiwa akhir zaman)

8. AALDG: Aku, Almond London dan Gay- Kisah di goda gay dalam mencari Almond London, lalu akhirnya memutuskan untuk membantu golongan LGBT dalam mencari jalan Taubat.

9. Satu, Gabungan 4 penulis, Saya menulis cerita Satu Bini. (cover ada gambar kaki)

10. BTTH: Buku Terakhir Tentang Hantu, (Cover muka hantu hijau)

11. Ebook Kisah Laki Bini di bulan Puasa.

Harga Buku:

1. PYHKDJ : (RM25) habis
2. KS : (RM25)
3. SDS : (RM23) habis
4. SDN : (RM23) habis
5. KLB : (RM30)
6. KAB : (RM20)
7. MDDWD : (RM30)
8. AALDG : (RM23)
9. S : (RM26)
10.BTTH : (RM25)
11. KLBDP :RM20 (E-Book) Email keretamayat@gmail untuk urusan beli

Kos Pos: SM (Semenanjung Malaysia) SS(Sabah/Sarawak)

Kos pos10Buku - RM29SM, RM46 SS Campur (10) Harga Buku pilihan
Kos Pos 9 Buku - RM29 SM, RM46 SS Campur (9) Harga Buku pilihan
Kos pos 8 Buku - RM29 SM, RM46 SS Campur (8) Harga Buku pilihan
Kos pos 7 Buku - RM29 SM, RM46 SS Campur (7) Harga Buku pilihan
Kos pos 6 Buku - RM22 SM, RM34 SS Campur (6) Harga Buku pilihan
Kos pos 5 Buku - RM22 SM, RM34 SS Campur (5) Harga Buku pilihan
Kos pos 4 Buku - RM18 SM, RM29 SS Campur (4) Harga Buku pilihan
Kos pos 3 Buku - RM18 SM, RM29 SS Campur (3) Harga Buku pilihan
Kos pos 2 Buku - RM11 SM, RM17 SS Campur (2) Harga Buku pilihan
Kos pos 1 Buku - RM7 SM, RM12 SS Campur (1) Harga Buku pilihan


Selepas yakin dengan kiraan anda, sila bayar kepada:

1. WOHA ENTERPRISE: (Maybank 556226405584)

2. Hantarkan bukti pembayaran ke keretamayat@gmail.com, saya akan reply "ok" jika bukti anda match dengan borang yang di isi. Seterusnya bagi alamat dan No Phone untuk kami pos. Penghantaran pada setiap hari SELASA atau JUMAAT(tertakluk kepada aral yang melintang)

3. Penting! Selepas 7 hari, anda belum menerima surat tuntutan dari Pos Laju, sila email (keretamayat@gmail.com) atau PM di FB untuk jejak No order anda, kerana selepas 14 hari, pihak Pos laju akan pulangkan order anda dan kos pos akan ditambah untuk penghantaran semula.

4. Jika was was tentang harga buku dan kos pos, boleh email direct atau PM FB direct, nyatakan nama buku yang anda mahu, dan kami akan tolong jumlahkan nilai yang sebenar,

5. Seterusnya, kosongkan almari buku anda dan tunggu pesanan di hadapan rumah dengan bergaya. Gembirakan posmen dengan senyuman ikhlas anda.

6. Selepas 14 hari tiada sebarang komplen dari anda, bermakna urus niaga selesai dengan jayanya (saya jual dengan harga yang tersebut itu, terima kasih)

7. Tidak wajib, tapi jika isi borang dibawah memudahkan kami menjejak dan siasat jika barang tidak sampai. InsyaAllah. (lebih baik isi sebenarnya, banyak kes barang tidak sampai, tapi oleh sebab mereka isi borang, akhirnya dapat di jejak dengan mudah-Alhamdulillah)

8. Amaran: Pengisian borang dibawah hanya dibenarkan selepas membuat bayaran, dan harga di atas tertakluk pada alamat yang sama, jika berbeza, isi borang dan bank in secara berbeza, Juga jangan isi borang dua kali atau berkali kali jika bank in hanya satu barang sahaja. Boleh email untuk pengesahan borang sudah berjaya diterima oleh pihak kami.

9. Terima kasih kerana membeli belah di halaman keretamayat

Nama Pembeli *
Your answer
Email
Anda akan menerima No Pos melalui email ini.
Your answer
No Telephone *
Format: XXX-YYY ZZZZ (Contoh: 012-345 6789)
Your answer
RM, tarikh & waktu pembayaran *
Contoh: RM35, 1/6/12, 3.33pm
Your answer
APA SET BUKU PILIHAN SAYA? *
Sila klik dengan betul, Nilai sebelum di campur itu adalah Kos Pos, SM (Semenanjung Malaysia) SS(Sabah/Sarawak)Harga Buku: 1. PYHKDJ : (RM25) 2. KS : (RM25) 3. SDS : (RM23) 4. SDN : (RM23) 5. KLB : (RM30) 6. KAB : (RM20) 7. MDDWD : (RM30) 8. AALDG : (RM23) 9. S (RM26)
Required
Tajuk Buku Pilihan saya *
Tulis Singkatan Tajuk Buku pilihan anda, agar saya tak salah hantar Buku, guna PYHKDJ utk Permata Yang Hilang Kini Dijumpai, KS utk Kamar sutera, SDS utk Semusim Di Syurga, SDN utk-Semusim Di Neraka, MDDWD-Menangkap Dajjal DiWaktu Dhuha, KLB utk Kisah Laki Bini, AALDG utk Almond London dan Gay, dan KAB untuk Kisah Anak Bini.,S untuk Satu, Contoh jika anda beli Kamar Sutera, cukup tulis: KS.
Your answer
Bilangan Order *
Nombor sahaja (Contoh: 1 jika beli sebijik, 2 jika beli dua bijik, 6 jika beli 6 bijik- agar saya tak hantar kurang dari yang di pesan.)
Your answer
Nama Penerima & Alamat Penghantaran *
Your answer
Permintaan / Catatan / Komen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms