Studim i përgjithshëm
Ky pyetësor është hartuar dhe zhvilluar nga komuniteti "Legalize Albania". Të dhënat e mbledhura do të përdoren për qëllime studimore dhe janë tërësisht anonime. Kërkojmë mirëbesimin tuaj që të dhënat të jenë për veten tuaj dhe sa më korrekte. Do të ndihmonit kauzën duke e shpërndarë këtë pyetësor me miqtë tuaj.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
A keni konsumuar kanabis të paktën një herë në jetën tuaj? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Akademia Ivodent.