Ερωτηματολόγιο για το ΣΑΠ Δήμου Μεγαρέων
Το παρόν ερωτηματολόγιο διενεργείται στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) του Δήμου Μεγαρέων.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί 5 λεπτά. Οι απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εκπόνηση του ΣΑΠ.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου στείλτε mail στο ...... και θα σας καλέσουμε για να μας απαντήσετε τηλεφωνικά.

Η εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο, μέσω του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Σχέδια Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.)» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για το έτος 2022, από το Πράσινο Ταμείο.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Τι είναι το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)
«Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας» είναι το στρατηγικό σχέδιο των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας σε όλους και εκπονείται από τον Δήμο Μεγαρέων για την περιοχή ευθύνης του εντός των διοικητικών του ορίων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 10 του άρθρου 121 του ν.4819/2021. Το περιεχόμενο του ΣΑΠ πρέπει να είναι σύμφωνο με τα άρθρα 3-7 της υπ΄αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΜΕΑΑΠ/110088/887/30-11-2021 απόφασης Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΦΕΚ Β’ 5553).

Βασικός στόχος του του ΣΑΠ είναι να προσδιορίσει τα σημεία των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών και τις προσβάσιμες γραμμικές διαδρομές μεταξύ αυτών ώστε να δημιουργείται σε επίπεδο δήμου ένα δίκτυο προσβάσιμων μετακινήσεων στην αρχή της «προσβάσιμης αλυσίδας» προς βασικές κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις.
Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πρωταρχικής σημασίας. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας δεδομένων που επεξεργαζόμαστε στο πλαίσιο της παρούσας έρευνας και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται υπό τους κανόνες που τίθενται από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - General Data Protection Regulation (GDPR). Υποβάλλοντας το εν λόγω ερωτηματολόγιο, αποδέχεστε την επεξεργασία των δεδομένων αυτών. 
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy