Inschrijfformulier Judokwai Dalfsen en Jeugdaikido Dalfsen & Zwolle
Inschrijfformulier Judokwai Dalfsen www.judodalfsen.nl / www.aikidozwolle.nl
Dit formulier is vooral gericht op de jeugd, ben je meerderjarig vul bij ouders je eigen gegevens in.

Als eerste vragen we het meest gebruikte emailadres van 1 van de ouders. Hierop ontvang je jouw inschrijfgegevens ter controle/bevestiging. Zie je daarin een fout dan kan je die corrigeren.

Verderop in dit formulier kan je eventueel extra emailadressen opgeven.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Aikido / Judo als gymles
roepnaam (lid) *
achternaam  (lid) *
geboortedatum  (lid) - LET OP: soms moet je eerst de maand invullen, afhankelijk van jouw apparaat. *
MM
/
DD
/
YYYY
geslacht
Clear selection
Jouw training(en) *
Required
extra e-mail (ouder 2)
extra e-mail (ouder 3)
e-mail (jeugdlid)
straat en huisnr. *
postcode *
plaats *
Telefoonnummers ouder(s). Bijv.: Ma Janet 0612345678, Oma 0612345678, Pa Jan werk 0612345678. Is voor noodgevallen. Daarnaast gebruiken we Whatsapp groepen voor communicatie zoals (plotse) lesuitval. *
Telefoonnummer jeugdlid (niet verplicht)
Bankgegevens: IBAN & tenaamstelling (beide achternamen bij gezamenlijke rekening) zodat we kunnen controleren wie betaald heeft via iDeal. We doen geen automatische incasso!
Opmerkingen, bijvoorbeeld allergie, medicijn, beperkingen, bijzonderheden, tips voor de trainers
voorwaarden
Bij inschrijving zijn de ouder(s) & jeugdlid dan wel het meerjarige lid van het volgende op de hoogte en mee akkoord.

1. Ik ben me ervan bewust dat de beoefening van judo en/of aikido risico's met zich mee brengt, zoals bij elke sport. Uiteraard zorgen de trainers voor veilige lessen en dienen de deelnemers de aanwijzingen altijd op te volgen zodat het veilig blijft. Meedoen blijft op eigen risico. Meedoen betekent dat je: respectvol met elkaar omgaat tijdens & buiten de trainingen, het geleerde niet buiten de trainingen (en wedstrijden) gebruikt, voor een schoon lichaam zorgt (incl. haren en nagels), gepaste kleding draagt.

2. Contributie dient halfjaarlijks, vooraf te worden voldaan. In de schoolvakanties is er geen les. Examens, wedstrijden en andere activiteiten dienen apart te worden betaald.

3. Stg. Budo Promotion IJssel-Vecht & Judokwai Dalfsen & Aikido Zwolle draaien volledig op vrijwilligers en is non-profit. Er kan dan ook op ouders en (jeugd)leden een beroep worden gedaan om te helpen. Denk aan matten leggen of opruimen, even de zaal aanvegen, helpen met de jaarlijkse schoonmaak van de matten en pakken wassen, etc.

4. Opzeggen graag persoonlijk in de les. Het is namelijk ook fijn dat wij trainers samen met het kind dit de andere kids vertellen. Afscheid is een groot woord, dit is gewoon correct en respectvol handelen in de budo geest. 

5. Sommige kids doen traktaties met hun verjaardag en/of als ze stoppen bijvoorbeeld: dit is vrijwillig. Belangrijk is dat wij trainers wel van enige allergie / dieet op de hoogte zijn!
Ben je akkoord met bovenstaande voorwaarden? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy