Donderdag 26 november : Over grote en kleine helden
Na een projectweek in ’t Bikschooltje waar Rien Van Meensel samen met de kinderen een fantastische voorstelling over helden heeft gebracht, wil Rien samen met jullie op zoek naar helden in deze wereld. Wat doe je als de wereld in brand staat? Zijn er grote en kleine helden? Zijn mensen geboren om held te worden? Ben jij misschien een held?
Rien vertelt Afrikaanse en Vlaamse verhalen voor volwassenen die persoonlijk en toch universeel zijn. Nele Gerard begeleidt en brengt het verhaal muzikaal tot leven op diatonisch accordeon.
De voorstelling maakt deel uit van ‘Weireldklapz!’, een internationaal uitwisselingstraject gesubsidieerd door de provincie West-Vlaanderen, tussen Langemark-Poelkapelle en Guinee, waarin we de komende drie jaar beide bevolkingen met elkaar kennis laten maken door middel van heldenverhalen en circustechnieken.

Deze vertelavond gaat door bij de familie Hauspie op donderdag 26 november bij Karlien Hauspie, Sint-Janstraat 15, 8920 Bikschote. We starten om 20u00.

Een ticket kost 5€ (een drankje na de voorstelling in inbegrepen in uw ticket)
Graag over te schrijven op BE92 0910 0023 2223 met als mededeling Weireldklapz 26 november en uw naam.

Dragen van een mondmasker is gedurende het volledige evenement verplicht, behalve tijdens het drankje ;-)
Email address *
Naam *
Eerst uw familienaam en dan uw voornaam a.u.b.
Adres *
Straat, huisnummer, postcode en gemeente
Telefoon *
Graag het nummer waarop u het gemakkelijkst te bereiken bent
Aantal *
Duid hieronder aan voor hoeveel personen u inschrijft. Schrijft u voor meer dan 4 personen in, gelieve dan een tweede formulier in te vullen. ;
Required
Privacy *
Uw gegevens worden enkel bewaard voor de organisatie van activiteiten binnen het project WEIRELDKLAPZ en in het kader van de coronamaatregelen en de contactopsporing! Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden. Uw gegevens zijn enkel toegankelijk voor WEIRELDKLAPZ! en worden niet doorgegeven aan externe partijen.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy