Формулар за волонтери на Охрид трчаТ 2018
Ви благодариме за интересот, се надеваме ќе ја добијаме и Вашата поддршката.
Волонтерите и нивната ангажираност се еден од клучните задачи кои треба да се исполнат професионално за да еден спортски настан биде успешен. Ние како организација посветуваме многу внимание во таа насока така што веруваме и Вие ќе се вклучите во нашиот тим за организација преку пополнување на ова пријава и ќе станите еден од стотте потребни волонтери и заеднички ќе успееме да организираме спортски настан кој ќе биде ново и позитивно лице на градот Охрид. Секој волонтер ќе добие маица, вода, храна, и сертификат за волонтирање на Охрид трчаТ 2018. Волонтерите треба да бидат постари од 16 години и да исполнат одредени услови. Рок за пријавување на волонтери е 30 април 2018 година, или до пополнување на бројот потребен за волонтери.
Доколку сакаш да бидеш волонтер, пополни ја следната пријава:
Email address *
Име и презиме *
Your answer
Пол *
Датум на раѓање *
месец / ден / година
MM
/
DD
/
YYYY
Контакт телефон *
Your answer
Големина на маица *
Согласност за волонтери *
Со пополнување на оваа пријава се согласувам да бидам волонтер за потребите на Спортската манифестација Охрид трчаТ 2018. Потврдувам дека ќе ја поминам обуката за волонтер и дека ќе се ставам во функција на предвидените спортски настани кои се дел од Спортската манифестација Охрид трчаТ 2018.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service