Ilmoittautuminen ORC:n tanssikurssille 2015
ORC järjestää yhdessä tanssiseura Linnean kanssa syksyllä 2015 “vanhojentanssien” ja muiden historiallisten tanssien kurssin, joka huipentuu itsenäisyyspäivänä pidettäviin juhlallisiin Grand Ball -­henkisiin tanssiaisiin. Kurssi on suunnattu kaikille tanssimisesta kiinnostuneille, ja tanssikurssin opetus lähtee aivan perusteista, joten aiempaa osaamista ei vaadita. Kurssi on maksuton.

Ensimmäinen kurssikerta on 25.10. klo 19-21 Monitoimitilassa Jämeräntaival 3A:ssa, ja jatkuu viitenä seuraavana sunnuntaina samassa paikassa ennen tanssiaisia. Lisätietoa kurssista:

http://orc.ayy.fi/doku.php?id=kalenteri:tanssit&#tanssikurssi

ILMOITTAUTUMINEN on auki myös kurssin jo alettua ja kurssille otetaan kaikki halukkaat. Ilmoittautumisia käytetään kurssin tiedotukseen. Jos osallistujia on erityisen paljon, saatetaan kurssilla suorittaa ryhmäjakoa, sillä Monitoimitilaan mahtuu kerrallaan vain rajallinen määrä ihmisiä.


In English: ORC is organizing a dance course for classical and historical dances this fall. The primary teaching language of the course is Finnish, but non-Finnish-speakers are also very welcome; quick translations to English will be most likely provided when needed. Moreover, non-verbal examples are anyways the most important method of teaching and learning in dancing.
Nimi / Name *
Sähköpostiosoite / Email address *
Korkeakoulu, jos Aalto-opiskelija / School, if Aalto student
(Käytetään tilastointiin, ei pakollinen)
Clear selection
Vapaa kenttä
(Toiveita, kysymyksiä, tms.)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy