Prijava na 21. JESENSKO "ČISTO 10KO" / Registration for 20th AUTUMN ''PERFECT TEN''
Brezplačen topel obrok, majica 21. Čiste 10ke, animacija z DJ-em, športne igre in zabava! Vse to in še več se bo dogajalo 17. oktobra 2018 od 8. ure dalje v Areni Bonifika v Kopru! Nikar ne zamudi priložnosti, da se skupaj s sovrstniki zabavaš na študentski športni in predavanj prost dan!

S podpisom potrjujete, da so vsi podatki, ki ste jih navedli resnični. Univerzitetna športna zveza Primorske bo prijavnico uporabljala v skladu z zakonom o varovanju podatkov.

_

Free hot meal, t-shirt of the 21th edition of the Perfect ten, animation with DJ, sport games and fun! All this and much more will take place on October 17, 2018 from 8 am in the Arena Bonifika in Koper! Do not miss the chance to have fun with your mates at such a sport and lecture day off!

By signing, you acknowledge that all the information you provided is true. The University Sport Association of Primorska will use the application form in accordance with the data protection law.
Email address *
Ime in priimek / Name and surname *
Your answer
Telefonska številka / Phone number *
Your answer
Številka kartice ZZ / number of ZZ card *
Your answer
Tekmoval/-a bom za: / I will compete for: *
Vpisan/-a sem na fakulteti: / I am attending the faculty: *
Označi šport / Select sport *
Prijavite se lahko za 1 ekipni šport in 2 individualna. V kolikor tekmovalec izostane v času predvidenega nastopa na tekmi, se v roku 5 min potek tekmovanja nadaljuje. / You can register for 1 team sport and 2 individual sports. In case of absence of the competitor for more than 5 min of the time he/she was ment to play, the competition will proceed without him/her.
Required
Opombe
Your answer
Soglasje *
Potrjujem, da so podatki, ki sem jih vpisal/-a v obrazec, resnični in soglašam, da sme Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP) kot upravljavec zbirk osebnih podatkov pridobljene osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z veljavno zakonodajo ter z namenom, ki je določen v nadaljevanju. Upravljavec obdeluje tiste osebne podatke stranke, ki jih je stranka navedla pri izpolnjevanju tega obrazca z namenom, da bo osebne podatke uporabil za namen vodenja evidence o udeležencih na projektu, sodelovanju v prihodnje ter posredovanje obvestil o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov, ki jih organiziramo, soorganiziramo ali podpiramo. Seznanjen sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) pravico, da zahtevam dostop do osebnih podatkov, zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave in da imam pravico do ugovora obdelave in pravico do prenosljivosti podatkov, da privolitev kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti. Podana privolitev velja do preklica. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti. Informacije o upravljalcu, pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov ter druge informacije v zvezi z uporabo in varovanjem osebnih podatkov dobim v prostorih UŠZP-a na Čevljarski 27 v Kopru.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Uszp.si. Report Abuse - Terms of Service