Önkéntesjelentkező // Mikulásgyár Lurdy ház
Ennek az űralpnak a kitöltésével tudsz önkéntesnek/közösségi szolgálatra jelentkezni az ország legnagyobb karácsonyi adománygyűjtő akciójába, a Mikulásgyárba.

Ezen az űrlapon azon ifjúsági korú (14-30) Önkéntesek/Közösségi szolgálataosok jelentkezését várjuk, akik szeretnének bekapcsolódni az adományok átvételébe, válogatásába, pakolásába, csomagolásába és szállításába. Röviden tehát az adománygyűjtés azon fázisához kérjük a Te segítségedet is, amelyben az adomány a plázából eljut a kerületi vöröskeresztes kollégákhoz, akik majd később folyamatosan tudják az odakerült élelmiszereket és holmikat osztani az arra rászoruló családoknak.

Munkádra minden esetben a budapesti Lurdy házban lesz szükség, ahol tehát adományokat kell majd esetenként nagy mosollyal átvenned, bevinned a raktárunkba, majd szétválogatnod azokat dobzokba, zsákokba.
A Lurdy ház pontos címe: 1095 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14 (1-es villamos "Mester utca / Könyves Kálmán körút" megálló)

>>A jelentkezés menetéről röviden:

A Mikulásgyár december 1-jén nyitja ki kapuit és egészen december 22-ig várjuk az adományokat 10 és 19 óra között. Ennek megfelelően a Gyár minden napjára várunk önkénteseket különböző idősávokban:

Hétköznaponként:
1. sáv: 10:00 - 15:00
2. sáv: 15:00 - 18:00
3. sáv: 17:00 - 20:00

Hétvégenként:
1. sáv: 09:30 - 13:00
2. sáv: 13:00 - 16:00
3. sáv: 15:00 - 18:00
4. sáv: 17:00 - 20:00

Egy nap több sávot is vállalhatsz, de a közösségi szolgálatot teljesíteni kívánók figyelmébe ajánljuk, hogy a jelenlegi szabályozások szerint hétköznaponként csak 3 hétvégenként pedig csak maximum 5 órányi tevékenység igazolható egy nap. Fontos még, hogy a hétköznap délelőtti 5 órás sávra iskolai igazolást tudunk kiállítani, közösségi szolgálatnak azonban az a sáv nem számolható el.

Annyi napra és sávra jelenkezhetsz tehát amennyire csak szeretnél, azonban hogy minél többen részese lehessenek a Mikulásgyár élménynek mi itt a Vöröskeresztnél készíteni fogunk egy beosztást a vállalásaid alapján, és értesíteni fogunk, hogy mikor számítunk a segítségedre.

Változó, hogy melyik napon hány önkéntest tudunk fogadni (ez 2 és 10 között bármekkora szám lehet), a korábbi évek tapasztalatai alapján igyekszünk úgy összeállítani a beosztást, hogy senki ne untakozzon, senki ne vesszen el az adományhalmok alatt, illetve mindenki olyanokkal tudjon együtt dolgozni, akikkel szeretne. Akkor sem kell azonban félned, ha egyedül jelentkezel, az Ifjúsági Vöröskereszt önkéntesközössége tele van vidám arcokkal, akikkel megéri átpakolni egy délutánt.

A jelentkezés november 10-én indul és az első kör november 24-én zárul. Az eddig beérkezett jelentkezéseitek alapján össze fogjuk állítani a Gyár első 10 napjának beosztását és annak alapján értesítünk Téged is legkésőbb november 27. estig, hogy mely napokon várunk szeretettel a Lurdy házban. Az űrlap azonban november 24 után is folyamatosan üzemel és várja a jelentkezéseket, az első határidő csupán azért szükséges, hogy időben tudjuk értesíteni azokat, akik már a Mikulásgyár nyitásakor szeretnének az elsők között segíteni.

Email address *
A jelentkező adatai
Adatok Rólad nekünk, csakis a zökkenőmentes kapcsolattartásért a Mikulásgyár előtt és alatt.
Családi név *
Kiss, Nagy, Szűcs, Ács és egyéb mesterségek
Your answer
Utónév *
Heléna, Kálmán, Bátor és bármi ahogy szüleid elneveztek
Your answer
Becenév
Frici, Fecó, Pikkhét, ahogy szeretnéd, hogy szólítsunk a közös munka során
Your answer
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Mobiltelefonszám *
Kérjük így add meg: 36709338552
Your answer
Adatok az iskoládról
Nem kötelező, ellenben ha bármiféle igazolásra van szükséged, abban az esetben feltétlenül szükséges!
Oktatási intézmény pontos neve
Your answer
OM azonosítója
Your answer
Időpontok
48. hét
December 1. // Péntek
December 2. // Szombat
December 3. // Vasárnap
49. hét
December 4. // Hétfő
December 5. // Kedd
December 6. // Szerda
December 7. // Csütörtök
December 8. // Péntek
Péntek délutántól egészen a hét végéig megnövekedett forgalomra számítunk, így ilyenkor több segítségre is van szükség a Gyárban.
December 9. // Szombat
December 10. // Vasárnap
50. hét
December 11. // Hétfő
December 12. // Kedd
December 13. // Szerda
December 14. // Csütörtök
December 15. // Péntek
Péntek délutántól egészen a hét végéig megnövekedett forgalomra számítunk, így ilyenkor több segítségre is van szükség a Gyárban.
December 16. // Szombat
December 17. // Vasárnap
50. hét
December 18. // Hétfő
December 19. // Kedd
December 20. // Szerda
December 21. // Csütörtök
Ez a Gyár utolsó előtti napja, a tapasztalatok szerint sok kéz szükséges, hogy el tudjunk minden megamard csomagot szállítani.
December 22. // Péntek
Ez a Gyár utolsó napja, a tapasztalatok szerint sok kéz szükséges, hogy el tudjunk minden megamard csomagot szállítani.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms