Önkéntesjelentkező // Mikulásgyár Lurdy ház
Ennek az űralpnak a kitöltésével tudsz önkéntesnek/közösségi szolgálatra jelentkezni az ország legnagyobb karácsonyi adománygyűjtő akciójába, a Mikulásgyárba.

Ezen az űrlapon azon ifjúsági korú (14-30) Önkéntesek/Közösségi szolgálatosok jelentkezését várjuk, akik szeretnének bekapcsolódni az adományok átvételébe, válogatásába, pakolásába, csomagolásába és szállításába. Röviden tehát az adománygyűjtés azon fázisához kérjük a Te segítségedet is, amelyben az adomány a plázából eljut a kerületi vöröskeresztes kollégákhoz, akik majd később folyamatosan tudják az odakerült élelmiszereket és holmikat osztani az arra rászoruló családoknak.

Munkádra minden esetben a budapesti Lurdy házban lesz szükség, ahol tehát adományokat kell majd esetenként nagy mosollyal átvenned, bevinned a raktárunkba, majd szétválogatnod azokat dobozokba, zsákokba.
A Lurdy ház pontos címe: 1095 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14 (1-es villamos "Mester utca / Könyves Kálmán körút" megálló)

>>A jelentkezés menetéről röviden:

A Mikulásgyár november 30-án nyitja ki kapuit és egészen december 21-ig várjuk az adományokat 10 és 19 óra között. Ennek megfelelően a Gyár minden napjára várunk önkénteseket különböző idősávokban:

Hétköznaponként:
1. sáv: 10:00 - 15:00
2. sáv: 13:00 - 16:00
3. sáv: 15:00 - 18:00
4. sáv: 17:00 - 20:00

Hétvégenként:
1. sáv: 09:30 - 13:00
2. sáv: 13:00 - 16:00
3. sáv: 15:00 - 18:00
4. sáv: 17:00 - 20:00

Egy nap több sávot is bejelölhetsz, de a közösségi szolgálatot teljesíteni kívánók figyelmébe ajánljuk, hogy a jelenlegi szabályozások szerint hétköznaponként csak 3 hétvégenként pedig csak maximum 5 órányi tevékenység igazolható egy nap. Egymás utáni napokon azonban nem lehet igazolni, tehát kettő szolgálat között minimum egy napot ki kell hagynod. Fontos még, hogy a hétköznap délelőtti 5 órás sávra iskolai igazolást tudunk kiállítani, közösségi szolgálatnak azonban az a sáv nem számolható el.

Annyi napra és sávra jelenkezhetsz tehát amennyire csak szeretnél, azonban hogy minél többen részese lehessenek a Mikulásgyár élménynek mi itt a Vöröskeresztnél készíteni fogunk egy beosztást a vállalásaid alapján, és értesíteni fogunk, hogy mikor számítunk a segítségedre. A beosztás készítésekor a jelentkezések beérkezési sorrendje nagy súllyal latba fog esni, így javasoljuk, hogy amint előre látod a programjaid, töltsd ki az űrlapot.

Változó, hogy melyik napon hány önkéntest tudunk fogadni (ez 2 és 10 között bármekkora szám lehet), a korábbi évek tapasztalatai alapján igyekszünk úgy összeállítani a beosztást, hogy senki ne untakozzon, senki ne vesszen el az adományhalmok alatt, illetve mindenki olyanokkal tudjon együtt dolgozni, akikkel szeretne. Akkor sem kell azonban félned, ha egyedül jelentkezel, az Ifjúsági Vöröskereszt önkéntesközössége tele van vidám arcokkal, akikkel megéri átpakolni egy délutánt.

A jelentkezés október 29-én indul, utána folyamatosan kitölthető az űrlap és várja a jelentkezéseket. Arról, hogy mikor várunk Téged szeretettel a Lurdy házba, mindig legkésőbb egy héttel előre értesítünk. Így például az első hét (november 30.) beosztása legkésőbb november 23-án megérkezik Hozzád.

FONTOS: ha úgy érzed, valamit elrontottál, ne tölts még egyszer kérdőívet, inkább írj az iksz@voroskeresztbp.hu e-mail címre.

A jelentkező adatai
Adatok Rólad nekünk, csakis a zökkenőmentes kapcsolattartásért a Mikulásgyár előtt és alatt.
E-mail cím *
Légyszi nézd át 2x, ha elgépeled és félremegy a mail, nehezebb felvenni Veled a kapcsolatot.
Your answer
Családi név *
Kiss, Nagy, Szűcs, Ács és egyéb mesterségek
Your answer
Utónév *
Heléna, Kálmán, Bátor és bármi ahogy szüleid elneveztek
Your answer
Becenév
Frici, Fecó, Pikkhét, ahogy szeretnéd, hogy szólítsunk a közös munka során
Your answer
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Mobiltelefonszám *
Kérjük így add meg: +36709338552
Your answer
Adatok az iskoládról
Nem kötelező, ellenben ha bármiféle igazolásra van szükséged, abban az esetben feltétlenül szükséges!
Oktatási intézmény pontos neve
Your answer
OM azonosítója
Your answer
Kívánságok
Nem kötelező, de segít, hogy a lehető legjobb beosztást készíthessük el.
Hányszor szeretnél beosztásra kerülni a Mikulásgyár alatt?
Nem ígérjük, hogy mindenkit be fogunk osztani 8-szor de, igyekszünk figyelembe venni az arányoknál
Kivel szeretnél egy idősávban lenni?
Nem ígérjük, hogy mindenkit mindenkivel sikerül beosztani, de megpróbáljuk.
Your answer
Időpontok
Mindent jelölj be, ami jó lehet.
48. hét
November 30. // Péntek
December 1. // Szombat
December 2. // Vasárnap
49. hét
December 3. // Hétfő
December 4. // Kedd
December 5. // Szerda
December 6. // Csütörtök
December 7. // Péntek
December 9. // Vasárnap
50. hét
December 10. // Hétfő
December 11. // Kedd
December 12. // Szerda
December 13. // Csütörtök
December 14. // Péntek
December 15. // Szombat
December 16. // Vasárnap
51. hét
December 17. // Hétfő
December 18. // Kedd
December 19. // Szerda
December 20. // Csütörtök
December 21. // Péntek
Adatkezelés
Ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy a Magyar Vöröskereszt (címe: 1051 Budapest. Arany J. u. 31.), mint közhasznú szervezet (továbbiakban: adatkezelő) fenti személyes adataimat az alábbiakban felsorolt célok megvalósulása érdekében, a jelen nyilatkozat szerinti – jogszabályon /2011. évi CXII. tv. a az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (2011.07.26.)/ alapuló - keretek között kezelje, valamint, hogy azok alapján engem a közhasznú tevékenységeiről figyelemfelhívás érdekében személyesen, levél útján, telefonon,, illetve e-mail-en keresztül az alábbi tárgykörök vonatkozásában megkeressen:
A Magyar Vöröskereszt által szervezett:
- nyilvános (köztéri) rendezvények;
- adománygyűjtési felhívások;
- önkéntes véradási akciók;
- közérdekű önkéntes tevékenységek lehetőségei;
- egyéb, a Magyar Vöröskereszt kiemelkedően közhasznú tevékenységével összefüggő információk vonatkozásában történő tájékoztatás tekintetében.
Adatkezelő biztosított arról, és egyben kötelezettséget vállalt arra, hogy a jelen nyilatkozat szerinti személyes adataim kezeléséhez való hozzájárulásomat kizárólag abból a célból kéri, hogy a róla szóló jogszabály szerinti kötelezettségének hatékonyabban tudjon eleget tenni.
Hatékonyság alatt – adatkezelő tájékoztatása szerint - azt kell érteni, hogy adatkezelő az általa szervezett egyes rendezvényekről, kezdeményezésekről, akciókról engem közvetlenül és személyhez szólóan tudjon értesíteni, esetleges segítségemre számítva.
Jelen hozzájáruló nyilatkozatommal adatkezelő segítségére kívánok lenni jogszabályon alapuló közérdekű és kiemelkedően közhasznú feladatának teljesítésében.
Adatkezelő kifejezett kötelezettséget vállalt arra, hogy személyes adataimat – beleegyezésem nélkül - harmadik személynek semmilyen formában nem adja át, illetve azokat nem továbbítja, valamint nem hozza nyilvánosságra, illetve, hogy azokat olyan formában kezeli, hogy azokhoz illetéktelen személy(ek) ne férjenek hozzá.
Adatkezelő a jelen hozzájáruló nyilatkozat alapján mindaddig jogosult személyes adataim kezelésére, illetve azok alapján történő megkeresésemre, amíg hozzájárulásomat vissza nem vonom, melyet térítésmentesen, indoklás nélkül megtehetek.
Adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy az általam közölt, jelen hozzájáruló nyilatkozatom visszavonását követően személyes adataimat nyilvántartásából 3 (három) napon belül törli.
A jelen nyilatkozat segítségével is elérni kívánt cél érdekében vállalom, hogy a személyes adataimban (elérhetőségemben - név, lakcím/levelezési cím, telefonszám, e-mail cím -) bekövetkező esetleges változásokat adatkezelő részére bejelentem.
Jelen hozzájáruló nyilatkozat akaratom önkéntes és határozott kinyilvánítása, mellyel beleegyezésemet adom személyes adataimnak a jelen nyilatkozatban foglalt célok megvalósítása körében történő kezeléséhez és felhasználásához.
Kijelentem továbbá, hogy cselekvőképes vagyok.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service