3. mai 2018: Heile Sogn og Fjordane ryddar

Bli med på den store ryddeaksjonen torsdag 3. mai. NRK Sogn og Fjordane og fleire av lokalavisene i fylket inviterer alle til å delta. Dette er ein del av den landsomfattande aksjonen "Heile Norge ryddar!"

Vi går langs fortaua, i nabolaget, på turstiane, i barnehagen og rundt skulen. Vi plukkar plast, glas, papp og papir – og sørger for at Sogn og Fjordane skin i mai.

Årets aksjon skjer i samarbeid med "Hold Norge Rent". Dei arrangerer samtidig si nasjonale strandryddeveke, så dersom du ønskjer å rydde på ei strand, langs elvar og fjordar, eller rundt vatn oppfordrar vi deg i tillegg å registrere deg her: https://holdnorgerent.no/ryddeportalen/

Vi utfordrar enkeltpersonar, skular, barnehagar, idrettslag og korps! Speidarar, firma, politiske parti, burettslag og kommunar!

Alt du treng å gjere er å svare på nokre få spørsmål under slik at vi får ei best mogleg oversikt kor mange som er med. I tillegg vil vi kontakte nokre av dykk for intervju på sjølve dagen.

Meir informasjon om aksjonen kjem i lokalavisa di eller på NRK Sogn og Fjordane sine radiosendinger på P1 og på nrk.no/sfj.

Hugs: "Ingen kan ta alt - alle kan ta litt". Ei rydderunde i lunsjen kan vere nok.

Helsing Terje Gilleshammer,
Distriktsredaktør i NRK Sogn og Fjordane

Email address *
Kven er de? *
Your answer
Kvar og korleis vil de bidra? *
Your answer
Kor mange er de? *
Your answer
Kontaktperson (navn og telefonnummer) *
Your answer
Namn på kommune *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service