Fokusna skupina o parkiranju v Tržiču
Občina Tržič se v okviru projekta SaMBA ukvarja s parkiranjem. Pri tem nam pomaga IPoP - Inštitut za politike prostora. Da bodo na novo predlagani parkirni režimi čim bolj učinkoviti, je v izdelavo parkirne politike vključevanje javnosti ključnega pomena. Do danes smo izvedli dve javni razpravi in spletno anketo, preko katerih smo od vas želeli izvedeti kje in kdaj se pojavljajo težave pri parkiranju.

Po zbranih mnenjih in opravljenih analizah na terenu sledi izdelava predloga novih parkirnih režimov. Tega želimo izdelati skupaj z vami - s prebivalci, zaposlenimi, uporabniki mesta, predstavniki javnih zavodov, združenimi v skupinski intervju oz. fokusno skupino.

Vabimo vas, da se udeležite online srečanja fokusne skupine, ki se bo ukvarjala s parkirnimi režimi v Tržiču, na Ravnah in Bistrici pri Tržiču. Srečanje bo v SREDO 25.11.2020 ob 14.00 uri. Na srečanju bi se zadržali med eno in dvema urama, kjer bi preko pogovora, na podlagi rezultatov analiz in anket, pripravili predlog parkirnih režimov, ki bodo vsem dobro služili.

Prosimo, vpišite svoje podatke spodaj. Navodila vam bomo poslali po elektronski pošti.
Ime in priimek *
Elektronski naslov *
Organizacija
Imate kakšno vprašanje za fokusno skupino? Nam želite še kaj sporočiti?
Zasebnost
Z oddanim obrazcem soglašate, da se vaši osebni podatki lahko uporabljajo za namene (1) evidence izvedenega dogodka (2) poročanja o izvedenih aktivnosti lokalni skupnosti oz. drugim organom javnega sektorja. Vaše osebne podatke IPoP - Inštitut za politike prostora varuje v skladu z evropskimi in slovenskimi predpisi. Navedeno privolitev potrebujemo zaradi evropske Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov. V kolikor ne želite deliti vaših osebnih podatkov, na listo vpišite samo ime organizacije.
ipop.si
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Inštitut za politike prostora. Report Abuse