ΙΝΕ/ΓΣΕΕ - Δήμος Θεσσαλονίκης Δωρεάν Ομαδικά Εργαστήρια Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Ανέργων : Αίτηση Συμμετοχής (Β` Κύκλος - ΙΑΝ 2019)

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης υλοποιεί ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους στη Θεσσαλονίκη.
Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας.

Το εργαστήριο με τίτλο "Διαμορφώνοντας ένα Πλάνο Αναζήτησης Εργασίας" - και προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους ενδιαφερόμενους να το παρακολουθήσουν - θα πραγματοποιηθεί δύο φορές :
11/01/2019 και 25/01/2019, στην "Αίθουσα Νερού" στο Δημαρχείο (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1) τις ώρες 10.00 έως 13.00.

" Διαμορφώντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας " :
Το εργαστήριο απευθύνεται σε ανέργους, οι οποίοι σχεδιάζουν ή επανασχεδιάζουν την επαγγελματική τους πορεία και χρειάζεται να οργανώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας.
Η διαμόρφωση του πλάνου είναι χρήσιμη για τη διαδικασία (επαν)ένταξης στην αγορά εργασίας, καθώς οι κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές επηρεάζουν συχνά με απρόβλεπτο τρόπο τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική εξέλιξη και σταδιοδρομία.
Στο εργαστήριο αποτυπώνονται τα πεδία που αφορούν τις Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας, τις Εργασιακές Σχέσεις, τα Επαγγελματικά Περιγράμματα και θέματα προσωπικής και κοινωνικής ενδυνάμωσης προκειμένου οι συμμετέχοντες να έχουν μια συνολική εικόνα για ζητήματα που πρέπει να γνωρίζουν κατά την αναζήτηση εργασίας.

Σημ1: Μετά την συμπλήρωση του αριθμού των συμμετεχόντων, θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής εργαστηρίων, ώστε να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής και σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Σημ2: Για την ευκολότερη συμπλήρωση της φόρμας-αίτησης, προτείνεται η χρήση
των προγραμμάτων περιήγησης Google Chrome και Internet Explorer.

Σημ3: Σε εφαρμογή του ευρωπαϊκού κανονισμού GDPR 2016/679,τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε με τη θέλησή σας, συμπληρώνοντας την παρούσα αίτηση, συλλέγονται με σκοπό την κάλυψη των αναγκών διενέργειας των ομαδικών εργαστηρίων.
Διατηρούμε το δικαίωμα έως το τέλος του προγράμματος (31/08/2019), να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων για θέματα απασχόλησης, αναζήτησης εργασίας και εκδηλώσεων του Δικτύου Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας, ενημερώνοντας τον φορέα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ekpathess@gmail.com


Παρακαλούμε, επιλέξτε την ημερομηνία (μόνο μία επιλογή) που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Email address *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
Your answer
ΟΝΟΜΑ *
Your answer
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ *
Your answer
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ *
MM
/
DD
/
YYYY
ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
Your answer
Επιθυμώ να συμμετάσχω στο ομαδικό εργαστήριο: *
Θα επιθυμούσα να λαμβάνω στο e-mail μου κείμενα πληροφόρησης για θέματα αναζήτησης εργασίας και άλλα θέματα απασχόλησης *
Θα επιθυμούσα να λαμβάνω στο e-mail μου ενημερώσεις για εκδηλώσεις και ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής του Δικτύου Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service