maXtura webinar: Kako napisati dobar esej na maturi?
Pridružite nam se na webinaru Kako napisati dobar esej na maturi koji će se održati 23. ožujka u 11 sati.
Webinar je namijenjen učenicima, ali i profesorima s ciljem pružanja potrebnih znanja i vještina za uspješno pisanje eseja na maturi.

Na webinaru će govoriti dr. sc. Dragica Dujmović-Markusi, autorica brojnih izdanja udžbenika hrvatskog jezika za srednju školu u Profil Klettu, kao i priručnika za pripremu državne mature i pisanja eseja.
Profesorica Dujmović-Markusi odgovarat će na ključna pitanja o tome što je potrebno za pisanje dobrog eseja na maturi. Govorit će o preduvjetima, važnosti polaznog teksta, postavljanju središnje tvrdnje, važnosti argumentacije, povezanosti teksta, kao i o strukturi eseja od uvoda do zaključka.  

Također, na webinaru će sudjelovati i prof. Ivana Črnelč, izvršna urednica za hrvatski jezik u Profil Klettu i iskusna ispravljačica eseja u NCVVO-u koja će podijeliti svoje bogato iskustvo u ocjenjivanju eseja. Njezino predavanje bit će usmjereno na pravila i kriterije ispravljanja eseja na maturi, dajući uvid u to što ispravljači traže i kako se boduje rad. A dobit ćete i tips&ticks za "lako" skupljanje bodova na maturi.

Ovo je izvrsna prilika za sve maturante da steknu dragocjene uvide i savjete koji će im pomoći da unaprijede svoje vještine pisanja i postignu najbolje moguće rezultate na maturi. Ne propustite ovu priliku da čujete savjete iz prve ruke od stručnjakinja koje poznaju sve tajne uspješnog eseja.


Webinar je besplatan, a prijava obvezna.


22. 3. svi prijavljeni dobit će potrebne informacije o sudjelovanju na svoju mail adresu.


Vidimo se u maXturi!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Ja sam *
Required
Škola *
Razred *
E-mail *
Broj mobitela *
Pitanje na koje bih volio/voljela saznati odgovor u webinaru: *
Želim primati obavijesti vezane uz svoju prijavu za Webinar: Kako napisati dobar esej na maturi i dopuštam da me se kontaktira mailom ili na broj mobitela.
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy