Nominatieformulier Leidse Top 50 - editie 2020
In de aanloop naar Internationale Vrouwendag 2020 gaan we op zoek naar de 50 vrouwen die in Leiden het verschil maken. De Leidse Top 50 geeft vrouwen die het afgelopen jaar iets betekend hebben in tien verschillende categorieën. Ben jij of ken jij een vrouw voor de Leidse Top 50? Nomineer dan nu!

Wie zoeken we
Ten eerste willen we in de Leidse Top 50 vrouwen of zij die zich definiëren als vrouw (hierna: vrouw) een podium geven. De vrouwen in de Leidse Top 50 doen allemaal iets dat impact heeft of het verschil maakt in Leiden. De kandidaten hoeven dus niet te wonen in Leiden, maar wat ze doen, heeft een directe link met Leiden. Daarnaast zijn we op zoek naar kandidaten die het afgelopen jaar iets bijzonders gedaan hebben.

Nominatieproces
Vanaf 1 januari tot en met 1 februari is het mogelijk om kandidaten te nomineren via dit formulier. Half februari gaat een commissie van wijze vrouwen de lijst samenstellen, waarna de vrouwen op de lijst ook geïnformeerd zullen worden. Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, wordt de lijst gepresenteerd. De commissie zal ook één winnaar aanwijzen. Deze vrouw springt eruit en zal een jaar lang aanvoerder zijn van de Leidse Top 50.
Jouw naam
Your answer
Jouw E-mailadres *
Your answer
Haar naam *
Your answer
Haar e-mailadres
Your answer
Haar telefoonnummer
Your answer
Vertel kort iets over haar *
Your answer
In welke categorie wil je haar nomineren?
Waarom moet deze vrouw op de lijst van de Leidse Top 50 komen? (Wat heeft deze vrouw het afgelopen jaar gedaan dat gezien werd, impact heeft gehad of het verschil heeft gemaakt in Leiden?)
Your answer
Is er nog iets dat je organisatie wilt meegeven?
Your answer
Bedankt voor het nomineren!
Veel dank voor het nomineren voor de Leidse Top 50. Wij gaan zorgvuldig om met de nominaties. De ingevulde persoonsgegevens gebruiken wij bij het samenstellen van de lijst en om eventuele feiten te checken. Na 8 maart zullen wij de gegevens verwijderen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy