Konsultation utkast SRIA JPI Urban Europe
Detta formulär syftar till att samla in synpunkter på det utkast till agenda för forskning och innovation som tagits fram inom initiativet JPI Urban Europe för perioden 2020 - 2026.

Synpunkter kommer att beaktas fram till och med den 5 oktober 2018.

Det strategiska innovationsprogrammet Viable Cities inbjuder i samarbete med EU-initiaitvet JPI Urban Europe till en nationell konsultation för Sverige som del i att ta fram initiativets nya forsknings- och innovationsagenda.

Som förberedelse inför konsultationen finns det senaste utkastet av SRIA-dokumentet att läsa här.
http://media.viablecities.com/2018/09/JPI-Urban-Europe_SRIA-2.0-Outline_draft.pdf

Tack för att du tar dig tid att lämna synpunkter!

Namn *
Your answer
Organisation *
Your answer
E-postadess *
Your answer
Konsultationsfrågor
FRÅGA 1: Ligger de fem dilemman som utpekas i utkastet till SRIA (Digital transitions and urban governance, Liveable and functional urban areas, Urban robustness and turbulence, Land-use and urban infrastructures, Public spaces and inclusive urban neighbourhoods) i linje med strategier och prioriteringar för hållbar stadutveckling inom din organisation? Saknas något väsentligt?
Your answer
FRÅGA 2: På vilket sätt yttrar sig dessa dilemman i er organisations sammanhang eller i det bredare svenska sammanhanget? Ge gärna exempel och konkretisera utifrån vad som är mest angeläget i ert perspektiv.
Your answer
FRÅGA 3: På vilket sätt kan transnationella samarbeten (som inom JPI Urban Europe) göra skillnad i att tackla dessa dilemman?
Your answer
FRÅGA 4: Finns det bland de principer som presenteras i utkastet för genomförande (Principles for SRIA 2.0 Implementation, exv use of urban living labs, international cooperation, capacity building, etc.), aspekter som ni upplever som särskilt angelägna? Finns relaterade exempel från det svenska sammanhanget som kan tjäna som inspiration?
Your answer
Behandling av personuppgifter
Viable Cities samlar i detta formulär in personuppgifter för att ha möjlighet att kontakta dig för eventuella förtydliganden, samt för att säkerställa en bredd i de organisationer som inkommit med synpunkterna. Informationen i detta formulär kommer att delas med JPI Urban Europe för vidare bearbetning i arbetet med att ta fram den strategiska forsknings- och innovationsagendan för initiativet.
Medgivande *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms