ÚTILAPU jelentkezési lap (képzésekre és ifjúsági cserékre)
A TRÉNINGRE/CSERÉRE JELENTKEZÉS FELTÉTELEI

• Csak az érvényes Útilapu tagsággal rendelkező jelentkezőnek tudjuk felkínálni a részvétel lehetőségét.
A tagdíj: 15 000 HUF (Az éves tagság minden esetben NAPTÁRI évre vonatkozik, tehát az év január 1.-től december 31-ig.)
Csökkentett, 1.500 Ft-os tagdíj fizetését kérelmezhetik azok az önkéntesek, akik részt vettek a szervezet legalább három havi megbeszélésén és rendelkeznek egy munkacsoport vezető ajánlásával (legalább 30 óra önkénteskedés).
• A tagdíj befizetése az adott évben korlátlan számú tréningre vagy ificserére való jelentkezésre jogosít.

FIGYELEM! Némelyik tréningnél feltüntetünk extra jelentkezési díjat. Ez az összeg az Útilaputól függetlenül kerül megállapításra, MINDEN ESETBEN a tréninget lebonyolító partner szervezetnek kell fizetni az összeget, melyet az állapít meg, hogy mikor és hogyan kell fizetni.
Ennek intézésében koordinátorunk készséggel segít az exchange.scihun@gmail.com–on.

• Utazás megszervezése. Az Útilapu nem fizeti és szervezi meg a résztvevők utazását, azonban az Erasmus+ , Európai Ifjúsági Alap (EYF), illetve más alapok támogatásának köszönhetően a tréningek és ificserék utazási költségeit a szervezők térítik. A visszatérítés módjáról, idejéről és az összeghatárról a jelentkezés előtt tájékozódj.

• Visszatérés után egy beszámolót szoktunk kérni: röviden, írásban. De sok visszatért önkéntesünk szívesen beszámol szóban is, így kb. 2 havonta „Nemzetközi estet” szoktunk tartani, aminek keretén belül a hazaérkezett résztvevők mesélnek a nemzetközi élményeikről.

• Visszalépés a megerősítés után: amennyiben megbetegedés miatt nem tudsz részt venni a tréningen,azonnal jelezd felénk. Amennyiben nem tudsz orvosi igazolást bemutatni, a további tréningeken való részvételi jogot elveszíted.

A TRÉNINGEN/CSERÉN VALÓ RÉSZVÉTEL LÉPÉSEI

1. Olvasd el a felhívást és ha van még kérdésed, érdeklődj a tréning / ificsere részleteiről koordinátorunknál az exchange.scihun@gmail.com címen.
3. Töltsd ki a jelentkezési lapot és küldd el nekünk.
4. Mivel mi egy külföldi tréningre / ificserére csak limitált számú résztvevőt küldhetünk, tapasztalat és motiváció alapján kiválasztjuk a legmegfelelő jelentkezőt és a választás eredményéről értesítünk benneteket.
5. Pozitív válasz esetén a megadott határidőn belül utald át (ha az évben még nem fizettél tagsági díjat) a 15 000 HUF-ot.
Az átutalás adatai:
- Számlaszám: 16200223-10084234
- Számlatulajdonos: Útilapu Hálózat Összeg: 15.000 Ft
- Bank: Magnet Bank
- Tárgy: saját neved
6. A befizetést igazioló screenshotot vagy fényképet vagy a netbankból letölthető pdf-file-t küldd el az exchange.scihun@gmail.com-ra. Mi csakis abban az esetben továbbítjuk jelentkezésedet a tréning / ificsere szervezőinek, ha a befizetést igazoló e-mail megérkezett hozzánk. Amennyiben a megadott határidőn belül nem kapjuk meg az igazolást, a sorban a következő legjobb jelentkezőnek adjuk át a lehetőséget.
7. Amint megérkezett a befizetést igazoló e-mail, mi felvesszük a kapcsolatot a szervezőkkel és továbbítjuk nekik a jelentkezési lapodat. Innen már nincs más hátra, mint várni a szervezőktől az INFOPAKK-ot, melynek legkésőbb két héttel a tréning kezdete előtt meg kell érkeznie hozzád.
8. A tréninggel vagy az Útilapuval kapcsolatos egyéb kérdés esetén (azon túl, ami a leírásban szerepel) fordulj bizalommal az exchange.scihun@gmail.com-on a koordinátorainkhoz.
9. A tréning megkezdése előtt legalább négy héttel a külföldi szervezetnek meg kell küldenie a tájékoztató infopakk-ot. FONTOS: Ha ezen intervallumon belül nem kapod meg emailben, írj az exchange.scihun@gmail.com-ra, hogy kollégánk vegye fel a kapcsolatot a szervezettel.
11. Szervezd meg az utazásod. FONTOS: az infopakk megérkezése előtt ne vágj bele jegyvásárlásba, abban részletes tájékoztatást kapsz, hogy pontosan mikor és hova kell érkeznek, milyen jegyekre szól a visszatérítés. (Néhány esetben pl. a repülőjegyeket nem, csak a vonat és buszjegyeket térítik - pl. környezetvédelemmel foglalkozó tréningek esetén). Minden utazással kapcsolatos kifizetést (számlákat, bizonylatokat), jegyeket, beszállókártyákat őrizz meg - csak ezek bemutatása esetén tudnak a szervezők visszatérítést fizetni. Mielőtt átadod ezeket a szervezőknek, fényképezd le őket vagy készíts fénymásolatot róluk.
12. Utazz a tréning helyszínére és érezd nagyon jól magadat! :)
13. Hazatérés után kérlek ne felejtsd el megosztani velünk élményeidet.
Név / Your name *
Születési dátum / Date of birth *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím / Address *
E-mail cím / E-mail address *
Melyik tréningre vagy ifjúsági cserére jelentkezel? / Which program are you applying for?
Tapasztalataid - Önkéntesség / Your related (volunteer) experiences? *
Kérlek oszd meg velünk, hogy milyen a projekt témájához kötődő tapasztalattal rendelkezel, pl végeztél-e valamilyen önkéntes munkát, vagy vettél-e részt hasonló külföldi vagy itthoni programon. Képzés esetén milyen szakmai tapasztalattal rendelkezel? Ha dolgoztál már az Útilapuval, vagy részt vettél valamilyen hazai vagy nemzetközi programunkon, azt se felejtsd ki! /// Please share what kind of experiences you have related to the topic of the project! Have you done any volunteering or participated in other projects? Do you have any professional experiences? Please don't forget to mention your previous activities or involvement with Útilapu!
Motiváció / Motivation *
Kérjük, hogy ne felejts el kitérni a következőkre: Miért szeretnél részt venni a programon? Hol és hogyan tudnád hasznosítani az élményeidet? /// Why do you want to apply for the program? How and where do you plan to use the new knowledge and experiences?
Szeretnél értesülni az Útilapu híreiről? / Would you like to sign-up for our Newsletter? *
Ha hozzájárulsz, felveszünk levezőlistánkra, ahonnan értesítést küldünk új programjainkról, külföldi és itthoni lehetőségeinkről! /// With ticking "Yes" you accept to be added to our mailing list where you can receive notification about our new programs, volunteering opportunities abroad or locally.
Megerősítés / Conformation
A jelentkezési lap elküldésével igazolom, hogy a fentieket elolvastam és megértettem. A díj befizetésével érvényesítem jelentkezésemet és megerősítem, hogy a jelentkezési feltételeket elfogadom és az jelentkezés lépései részben leírtaknak megfelelően járok el.

I confirm that I read and understand the above conditions. (English description coming soon...)

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy