Vammalan lukion työelämäyhteistyö ja uravarjostus
Tervetuloa mukaan Vammalan lukion sidosryhmäyhteistyöhöni! Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan työelämäyhteistyöhön, esimerkiksi vastaanottamaan opiskelijoita tutustumaan työhösi uravarjostuksen muodossa tai tulemaan vierailulle lukiolle. Lomakkeen täyttäminen ei sido mihinkään, vaan esimerkiksi uravarjostuksen toteuttamisesta sovitaan vielä erikseen opiskelijan ja asiantuntijan kesken. Otamme sinuun yhteyttä lukiolta.

Uravarjostus on työelämässä tapahtuvaa oppimista, jossa varjostaja eli lukiomme opiskelija seuraa ja havainnoi asiantuntijan päivää noin puolen päivän ajan. Opiskelija ja työntekijä voivat itse sopia uravarjostuksen ajankohdan. Opiskelijan tarkoituksena ei siis ole varsinaisesti itse tehdä kyseistä työtä. Päivän tavoitteena on nähdä alan työelämää käytännössä, päästä keskustelemaan alan ammattilaisen kanssa ja saada eväitä omaan jatko-opintosuunnitelmaan. Työelämässä olevalle uravarjostus tarjoaa mahdollisuuden tutustuttaa opiskelijoita paikallisiin työelämän mahdollisuuksiin sekä vaihtaa ajatuksia alasta kiinnostuneen opiskelijan kanssa. 

Lomakkeella kerätään henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä ja tarpeellisia työelämäyhteistyön ja uravarjostuksen järjestämisessä. Tietoja käsittelevät Vammalan lukion uravarjostuksesta ja työelämäyhteistyöstä vastaavat henkilöt, eikä yhteystietoja luovuteta muihin tarkoituksiin.

Tiedot, jotka tällä lomakkeella kerätään muodostavat Vammalan lukion sidosryhmärekisterin, jonka tietosuojaseloste löytyy Sastamalan kaupungin kotisivuilta. Lisätietoja antavat Vammalan lukion opinto-ohjaajat Veera Ruskomaa ja Hanne Pöntinen.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etunimesi *
Sukunimesi *
Puhelinnumerosi *
Sähköpostiosoitteesi *
Koulutustaustasi *
Kerro tässä lyhyesti käymistäsi tutkintoon johtavista koulutuksista
Työpaikkasi, ammattinimikkeesi ja tehtäväkuvasi *
Kirjoita tähän lyhyesti kuvaus siitä, minkälaista työtä teet.
Olen kiinnostunut seuraavista yhteistyömuodoista *
Required
Mahdolliset lisäkommentit tai kysymykset työelämäyhteistyöhön ja uravarjostukseen liittyen
Suostun tietojeni tallentamiseen Vammalan lukion sidosryhmärekisteriin *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vammalan lukio. Report Abuse