Matematika Határok Nélkül 2020/2021.
Kedves Kollégák!

Idén is megrendezzük a Matematika Határok Nélkül Nemzetközi verseny magyar fordulóját a nem speciális matematika tagozatos 9. évfolyamos osztályoknak. A versenyen 8. évfolyamos osztályok is elindulhatnak, de a verseny anyaga a 9. évfolyamosok tudásszintjére épül.

Egyelőre hagyományos versenyre készülünk, azaz az osztályok a saját iskolájukban, egy nem matematika szakos tanár felügyeletével versenyeznek. A járványügyi helyzet alakulása a verseny lebonyolítását is befolyásolhatja, erről majd az adott esetben dönt a versenybizottság. Kérjük, kövessék figyelemmel a verseny honlapját: http://msf.berzsenyi.hu.

A versenybizottság e-mail címe: msf.hongrie@gmail.com.

A jelentkezéseket az alábbi űrlap kitöltésével küldhetik el. A jelentkezéseket osztályonként kell elküldeni, azaz egy kitöltéssel egy osztály adatai küldhetők el.

A jelentkezésről az alább megadandó e-mail címre automatikus visszajelzést is küldünk. A megadott e-mail cím lehet egy iskolán belül azonos (ekkor a további értesítéseket erre a címre küldjük el), vagy osztályonként különböző (ekkor a további értesítéseket minden megadott címre postázzuk).

Amennyiben nem kapja meg a nevezésről a visszajelzést, kérjük, nézze meg, nem került-e levelezőfiókja spam-mappájába. Ha ott sem található, akkor lépjen kapcsolatba a versenybizottsággal a fenti e-mail címek valamelyikén.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
A verseny időpontja: 2021. február 10. (szerda) 14:00-15:30.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy