Letnja škola astronomije "Jastrebac 2018"
Letnja škola astronomije "Jatsrebac 2018" biće održana na lokaciji Ravnište, na planini Jastrebac, oko 20 km južno od Kruševca, u periodu od 23. do 31. jula.  Škola se realizuje zajednički u saradnji između astronomskog udruženja "Eureka" iz Kruševca i astronomskog društva "Ruđer Bošković" iz Beograda. Škola astronomije "Jastrebac 2018" finansira grad Kruševac po Konkursu za implementaciju Lokalnog akcionog plana za mlade grada Kruševca, sprovodi Astronomsko udruženje “Eureka” u partnerstvu sa Kancelarijom sa mlade Odeljenja za društvene delatnosti, Centrom za stručno usavršavanje i Turističkom organizacijom grada Kruševca. Školu je finansijski pomogao i Centar za promociju nauke u okviru projekta koji realizuje AD "Ruđer Bošković".

U ovom formularu prijavljuju se zainteresovani učesnici škole za pokrivanje troškova učešća na samoj školi. Posebna komisija će odlučivati o dodeli sredstava za besplatno učešće na školi astronomije, dok će svi ostali dobiti mogućnost da učestvuju na školi uz plaćanje troškova učešća koji iznose 14.160,00 dinara za svih 8 dana boravka (troškovi uključuju plaćanje smeštaja, ishrane, prevoza do kampa i knjige iz astronomije).

Trenutno je obezbeđeno mesta za 6 učesnika, ali se nadamo da će biti obezbeđena dodatna sredstva za još učesnika.

Ime i prezime *
Email *
Adresa stanovanja, grad *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Kontakt telefon (fiksni i mobilni) *
Da li ste član AU "Eureka" ili nekog udruženja građana sa teritorije grada Kruševca? Ako jeste navedite koje *
Ocenite svoje predznanje iz astronomije *
Ukratko nam navedite razlog zašto bi Vi trabeli da učestvujete besplatno na "Letnjoj školi astronomije Jastrebac 2018" *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms