Vrijblijvende aanvraag informatie deelname als overheidsorganisatie aan de Dag van de Digitale Overheid 2019
Heeft u interesse om met uw overheidsorganisatie (geheel of gedeeltelijk) deel te nemen aan de 4e editie van de Dag van Digitale Overheid? Via dit formulier kunt u uw organisatie aanmelden. U gaat met dit formulier géén overeenkomst aan. Naar aanleiding van uw aanmelding nemen wij persoonlijk contact met u op om vrijblijvend de voorwaarden en mogelijkheden voor deelname door te nemen, waarna u kunt besluiten tot deelname.

Het evenement vindt plaats op woensdag 22 mei 2019. De Dag bestaat uit een Centraal Congres, wat plaatsvindt in Rotterdam, en daarnaast vindt bij u op locatie een Decentrale Studiedag plaats. Deze studiedag staat via een live verbinding in contact met het congres. U doorloopt een eigen programma, wat in overleg met uw organisatie en een moderator wordt samengesteld op basis van de specifieke uitdagingen van uw organisatie. Er is tevens mogelijkheid voor deelnemende overheidsorganisaties om bijdragen te leveren voor onze digitale magazines, die verschijnen in de aanloop naar de Dag, en uiteraard krijgen alle deelnemers aan de studiedag(en) toegang tot de videopresentaties ter voorbereiding.

Het prijsmodel is als volgt vastgesteld (alle kosten exclusief BTW):
Als uw instelling voor de eerste keer meedoet, geldt er een starttarief van €1000.
Een studiedag (ten minste 30 deelnemers, maximaal 50) kost €5.500.
Wanneer u een moderator van de Stichting nodig heeft, dan kost dat per studiedag €1.500.

Het is mogelijk om aanvullende of afwijkende afspraken te maken omtrent de organisatie van de Dag van de Digitale Overheid bij uw instelling. Als u dit formulier invult, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om alles door te nemen.

Aanspreekvorm *
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel(s) en achternaam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Vast telefoonnummer *
Your answer
Mobiel telefoonnummer *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.