Formular de înscriere - Conferința „Educație pentru dezvoltare durabilă” - luni, 20 septembrie 2021, NOD Makerspace, București
Ne face plăcere să vă invităm, în numele Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, al Asociației Ivan Patzaichin - Mila 23 și al partenerilor, la conferința „Educație pentru dezvoltare durabilă”.

Evenimentul va avea loc luni, 20 septembrie 2021, între 12:00 și 18:30, în spațiul NOD Makerspace (Splaiul Unirii 160), București.

Conferința își propune să aducă pe agenda publică din România importanța pe care o are educația pentru îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare durabilă din Agenda 2030, să ofere acces la experiența acumulată de specialiști în acest domeniu foarte vast, la viziunea pe care o au și să identifice modalități de a pune în aplicare principiile dezvoltării durabile și ale economiei circulare.

Vom încheia ziua cu o sesiune de vâslit pe Dâmbovița în canotcile Patzaichin.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Organizarea conferinței „Educație pentru dezvoltare durabilă” va respecta măsurile și recomandările emise de autorități în contextul epidemiei de COVID 19 în vigoare la data conferinței. Participanții sunt rugați să poarte mască în interior și să urmărească celelalte instrucțiuni ale organizatorilor evenimentului.

Conform Regulamentului UE 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, Guvernul României este un operator de date. Informațiile de natură personală colectate prin acest formular de înscriere sunt folosite în scop administrativ pentru organizarea evenimentului. Prin transmiterea formularului de înscriere vă exprimați acordul pentru fotografierea și înregistrarea video a evenimentului și publicarea acestora în scopul promovării.
Nume și prenume *
Contact (e-mail, telefon) *
Organizație *
Cum doriți să participați la eveniment? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy