Inschrijving crew/begeleider 2JW 2021
Het tweedejaarsweekend komt eraan en daarvoor hebben wij jou hulp nodig. Schrijf je daarom nu in als (kook)crew of begeleider! Heb je nog andere vragen of vind je het gewoon leuk om wat aan de commissie te vertellen? Voeg het toe aan het op- of aanmerkingen tekstvak onderin het formulier. Voor dringende vragen kun je ook altijd mailen naar tweedejaarsweekend@svia.nl

Let wel: het inschrijven op deze pagina betekent nog niet dat je mee mag als begeleider of crew. De weekendcommissie zal een selectie maken en contact opnemen met alle ingeschrevenen over het besluit. Probeer dus overtuigend in je geschiktheid te zijn :)

Het 2JW gaat plaatsvinden van vrijdag 10 december t/m zondag 12 december. De uiterlijke dag om je op te geven als crew of begeleider is 5 november.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Je naam: *
Je e-mail: *
Wat zou je willen doen?
Kies er meerdere als je wilt!
Begeleider waarmee je samen wilt:
Het begeleiden van een groepje tijdens 2JW gaat in tweetallen. Als je wilt begeleiden en al een tweetal gevormd heb, vul de naam van degene met wie je samen wilt begeleiden hier in. Wil je begeleiden maar heb je nog geen tweetal? Dan zullen wij proberen je te koppelen!
Motivatie *
Vragen en/of opmerkingen
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Studievereniging via. Report Abuse