Tilmelding til AEA Sundheds IT seminar

Kære AEA-medlemmer

Vi er i AEA stolte af at kunne indbyde til et seminar omhandlende sundheds IT. Dette er det tredje AEA-arrangement i 2013, og denne gang byder vi på en opdatering omkring sundheds IT området, samt en beskrivelse af hvordan EA praktiseres i denne sektor. Der vil være indlæg fra det tværoffentlige statslige niveau, erfaringer fra Regionerne samt fra en stor privat aktør.

Mads Hjort fra National Sundheds-IT vil således komme og fortælle om den statslige indsats på sundheds IT området.

Derudover har vi arrangeret to oplæg fra den Regionale Sundheds IT indsats.

For det første kommer Henrik Hammer Jordt, Chefarkitekt fra Region Midtjylland og fortæller om arbejdet med EA i Region Midtjylland. Henrik vil fokusere på, at it-arkitekternes succes i høj grad påvirkes af, at de kan synliggøre værdien af deres arbejde over for forretningen. Derudover vil Henrik beskrive modellen for EA i Region Midtjylland.

For det andet vil Frederik Endsleff fra Region Hovedstanden og Linda Præstholm fra Region Sjælland komme og fortælle om det aktuelle samarbejde mellem regioner omkring det store milliardprojekt vedrørende implementeringen af en ny IT-Sundhedsplatform. Frederik og Linda vil fortælle om deres samarbejde som arkitekter på et så omfattende projekt som IT-Sundhedsplatformen er og samtidigt understrege hvor vigtigt det er for enterprise arkitekter at skabe værdi og synliggøre dette effektivt gennem kommunikation.

Fra den private sektor vil Mikkel Stokbro Holst fra Falck Healthcare A/S komme og fortælle omkring Falck Healthcares arbejde inden for Sundheds IT. Han vil blandt andet berøre udviklingen og implementeringen af en omfattende ny IT strategi og det efterfølgende arbejde med styringen og koordineringen af alle de affødte projekter, som følger af strategien.

(OBS: du modtager ikke en bekræftelse på din tilmelding)

Tidspunkt: tirsdag d. 28. maj kl. 15-19.

Sted: Hos Accenture på Arne Jacobsens Allé 15 i Ørestaden (auditoriet i stueetagen)

Send gerne invitationen videre.

Med venlig hilsen
Christian Bering, formand for AEA Danmark

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question