Sääntökoulutus 7.3.2021 klo 15 Etänä
Tervetuloa kertaamaan ja uusia sääntöjä päivittämään Tyttelin ja Miran kanssa etäkoulutukseen 7.3. klo15 alkaen. Koulutus on ilmainen kaikille!!! Ratsastajat, tukijoukot, hevosenhoitajat, vanhemmat ja valmentajat kaikki mukaan, uusia sääntöjä ja muoto muutoksia on tullut taas paljon :) Käymme läpi KS 1, 2 ja 3 sekä toiveiden mukaan muita.
Nimi (etu- ja sukunimi) *
Sähköposti osoitteesi Teams linkkiä varten *
Ratsastusseurasi *
Required
Ikäryhmä *
Required
Tavoitteena kilpailla kaudella 2021 on... (vastaa jos olennaista)
Kilpailen... (valitse kaikki sopivat)
INFO
Koulutus tapahtuu Team'sin kautta etänä, linkki lähetetään kaikille osallistujille pe/la aikana ennen sunnuntain koulutusta. Tulethan linjoille jo 14.45-15 niin pääsemme aloittamaan heti klo15 aikaan! :) JOTTA TEAMS JAKSAA RULLATA, PIDETÄÄN OSALLISTUJIEN KAMERAT JA MIKIN SULJETTUINA!! Jos sinulla on kysyttävää ja kun toivottavasti on, laita viestiä rohkeasti Team'sin keskustelu osaan tai pyydä puheenvuoroa! Kysyä saa ja pitää, jos jonkin mietityttää!!:)

Jos et jostain syystä ole sunnuntai aamuun mennessä saanut linkkiä teamsiin niin laita heti aamulla sähköpostia mjr.rantanen@outlook.com niin ehdimme hyvissä ajoin saamaan linkin kaikille jos tekniikka pettää eikä viestit kaikille lähde ajallaan. Muut mahdolliset kysymykset ja toiveet voi esittää samaan sähköpostiin ennen sunnuntai aamua!:)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy