26è Premi Ivà / 26ºPremio Ivà
L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat convoca el 26è Premi “Ivà” al/a la millor historietista professional, que serà triat mitjançant votació popular, a partir de la proposta de candidatures de les persones que formen el jurat del 35è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà” i de col•laboradors i patrocinadors del mateix. Entre les persones participants se sortejarà un lot de còmics.

Teniu temps fins el 28 de juny.

El Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat convoca el 26º Premio “Ivà” al/ a la mejor historietista profesional, que se escogerá mediante votación popular, a partir de la propuesta de candidaturas de las personas que forman el jurado del 35º Concurso de Cómics “Ciutat de Cornellà”, y de colaboradores y patrocinadores del mismo. Entre las personas participantes se sorteará un lote de cómics.

Tenéis tiempo hasta el 28 de junio.


De conformitat amb el que preveu la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de caràcter personal, les teves dades personals seran utilitzades per gestionar la teva participació a la votació al 26è Premi Ivà i contactar en el cas de ser la persona guanyadora del sorteig. Pots exercir els teus drets previstos sobre les dades personals que facilitis, fent-nos arribar la teva vostra sol·licitud mitjançant instància presentada davant del Registre General d’entrada d’aquest Ajuntament.


De conformidad con lo que prevé la legislación vigente en materia de Protección de Datos de carácter personal, tus datos personales serán utilizados para gestionar tu participación en la votación al 26º Premio Ivà y contactar en caso de ser la persona ganadora del sorteo. Puedes ejercer tus derechos previstos sobre los datos personales que facilites, haciéndonos llegar tu solicitud mediante instancia presentada ante el Registro General de entrada de este Ayuntamiento.

Nom i cognoms / Nombre y apellidos *
Adreça / Dirección *
Localitat / Localidad *
Codi Postal / Código Postal *
Telèfon / Teléfono *
E-Mail *
Data / Fecha *
MM
/
DD
/
YYYY
Les candidatures són / Las candidaturas son: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service