Nuoren urheilijan ravitsemus ja ravinnon merkitys urheilussa 27.8.2019 klo 17.30-20.30
Nuoren urheilijan ravitsemus ja ravinnon merkitys urheilussa -luennolla tiistaina 27.8.2019 klo 17.30-20.30 (arvioitu päättymisaika) käymme läpi hyvän ja monipuolisen ravitsemuksen ja nesteytyksen kulmakiviä. Erityishuomiota kiinnitämme ravinnon määrään ja laatuun.

Käymme läpi esimerkiksi nuorelle urheilijalle sopivia välipaloja ja urheiluharrastusta tukevaa ateriarytmiä. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle.

Luento on tarkoitettu seuran urheilijoille, vanhemmille sekä valmentajille. Keskustelua käydään yhteisesti sekä lisäksi eri ryhmien kesken ja välillä.

Mukaan mahtuvat ensimmäiset 100 ilmoittautunutta!

Koulutus järjestetään Arkean Ravintola Nereidissä (Postikatu 2), joka sijaitsee kätevästi harjoitushallin läheisyydessä. Mikäli saavut omalla autolla, voit jättää sen joko Manhattanin pihaan tai Nereis Business Gardenin vieraspaikoille, joita on käytössä rajoitettu määrä.

Otathan mukaasi omat muistiinpanovälineet, jos haluat muistiinpanoja tehdä.

Lämpimästi tervetuloa!

Kouluttajat:

Henna Kuru
"Olen Henna Kuru, terveystieteiden kandidaatti (TtK) ja kliinisen ravitsemustieteen maisteriopiskelija. Toimin myös ravitsemusasiantuntijana SYKETTÄ-liikuntapalveluilla. Erityisosaamistani ovat urheiluravitsemus, syömisen ongelmatilanteet, syömishäiriöt ja erityisruokavaliot. Pitkän joukkueurheilutaustan omaavana hyvä ravitsemus ja liikkuminen ovat olleet nuoresta asti lähellä sydäntäni. Nuorille urheilijoille haluan erityisesti levittää hyvien elintapojen sekä monipuolisen ja riittävän ravitsemuksen tärkeää sanomaa niin urheilun kuin jaksamisen kannalta elämän muillakin osa-alueilla."

Veli-Matti Talonen
"Olen valmentanut urheiluopistolla kohta 8 vuotta pääasiallisesti 8-14 vuotiaita tyttöjä ja poikia. Olen mukana monien lajien yläkoululeirityksissä. Paljon näkyy erilaisia vammoja, joita voitaisiin välttää, kun tehtäisiin tietyt jutut säännöllisesti. Cheerleadingin ja cheertanssin suosion nousua on ollut kiva seurata. Mukava tulla jutulle Turkuun.”


Haluan osallistua luennolle *
Nimi *
Your answer
Joukkue *
Your answer
Rooli *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service