Inscripció "ACOMPANYAMENT A LES SEXUALITATS I AFECTIVITATS DURANT L'ADOLESCÈNCIA" amb Elisabet Dionis.
Taller presencial a càrrec de Elisabet Dionis.
Educadora i terapeuta sexual.

El taller tindrà lloc el dimecres, 25 de gener, a les 19.00 h, a l'Auditori Municipal de Cervera (C/ Major, 59, Cervera).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom del pare, mare o tutor/a *
Correu electrònic *
Quin cicle educatiu fan els vostres fills/es? (pots seleccionar més d'una opció)
*
Required
A quin centre va el teu fill/a? *
Termes i condicions
(Català)
D’acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que les vostres dades personals seran tractades per la Paeria de Cervera amb la finalitat de realitzar la gestió sol·licitada, tan sols en el marc de les mesures excepcionals adoptades per gestionar la crisi sanitària del COVID-19. Finalitat que està legitimada en base a l’interès públic i en l’exercici dels poders públics, així com article 6.1.a) del RGPD. Les vostres dades no es cediran a tercers , excepte en les obligacions legals que estableixi la legislació. El termini de conservació d’aquestes dades serà durant el temps necessari per gestionar aquesta situació excepcional del covid-19. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre aquestes. Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la web www.cerverapaeria.cat.

D’acord amb la informació anterior dono el meu consentiment pel tractament de les dades personals que consten al formulari.

(Castellà)
De acuerdo con la normativa de protección de datos, le informamos que sus datos personales serán tratados por el Ayuntamiento de Cervera con la finalidad de realizar la gestión solicitada, tan sólo en el marco de las medidas excepcionales adoptadas para gestionar la crisis sanitaria del COVID-19. Finalidad legitimada en base al interés público y ejercicio de los poderes públicos, así como articulo 6.1.a) del RGPD. Sus datos no se cederán a terceros , excepto en las obligaciones legales que establezca la legislación. El plazo de conservación de estos datos será sólo durante el tiempo necesario para gestionar la situaciós excepcional del COVID-19. Tienen derecho a acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos sobre estos. Pueden consultar información adicional y detallada sobre protección de datos en la web www.cerverapaeria.cat.

Conforme la información anterior, doy mi consentimiento al tratamiento de los datos persones que consten en el formulario.


Pregunta *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy