EduHack 2022 - Formular de înscriere
Prin acest formular te invităm să te înscrii la EduHack 2022!

***
Alege una dintre provocările lansate de noi și partenerii noștri sau creează-ți propria provocare, iar în ultima seară a evenimentului surprinde juriul cu pitch-ul soluției echipei tale.

Dacă ai deja o echipă, formată din maxim 6 membrii, este important să știi că doar un membru al echipei/reprezentantul trebuie să înscrie întreaga echipă prin completarea formularului, o singură dată. Înainte de a da submit, verificați ca toate detaliile din formular să fie corecte. 

Înscrierile vor rămâne deschise până pe 7 decembrie, ora 23:59.

***
Ce este EduHack?

Simplu, EduHack este cel mai mare eveniment de tip hackathon pe teme de educație formală sau non-formală din România, care va avea loc în perioada 9 - 10 Decembrie 2022.

Este un eveniment la care pot participa: elevi, profesori, părinți, studenți, oameni de știință, antreprenori, programatori, designeri, povestitori, artiști, oameni cu idei inovatoare pe care îi încurajăm să se reunească într-un hackathon virtual ce poate deveni una dintre cele mai captivante experiențe din online!

Vei avea la dispoziție 36 de ore pentru a dezvolta o soluție care să răspundă la una dintre provocarile EduHack 2022. Totuși, cel mai important este să te distrezi, învățând prin experimentare.

Deși unele dintre provocările noastre sunt tehnice, altele îți cer să îți folosești abilitățile artistice, abilitățile de business și imaginația, cu alte cuvinte, nu trebuie să fii un programator sau om de știință pentru a participa la EduHack. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Consimțământ GDPR *
Sunt de acord ca datele mele personale să fie colectate, stocate și prelucrate de ROTSA, Techcelerator & ClujHub. Toate detaliile mele personale vor fi comunicate în termeni generali de utilizare, iar informațiile individuale vor rămâne confidențiale. Pentru mai multe informații despre politica GDPR accesați link-ul: https://bit.ly/3TrvzSI 
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ROTSA. Report Abuse