Vpis k volčičem Ljubljana 3 2019/2020
V preteklem letu je krdelo Košatih repov zapustilo nekaj volčičev odhoda, zato bomo z novim šolskim letom z veseljem medse sprejeli nekaj novih volčičev in volkuljic. K volčičem se lahko vpišejo otroci, ki bodo v letu 2019/2020 obiskovali 3., 4. ali 5. razred osnovne šole.

To prijavnico izpolnjujejo samo tisti, ki se k skavtom vpisujejo povsem na novo. Kdor k volčičem prihaja od bobrov (mlajša skupina), ne potrebuje izpolnjevati prijavnice.

Skavtska srečanja volčičev potekajo vsak petek od 17.30 do 19.30 v Dravljah ali izjemoma na drugih v naprej dogovorjenih lokacijah. Poleg rednih tedenskih srečanj imamo tudi 3 tridnevne aktivnosti (jesenovanje, zimovanje in obljube) ter enotedenski poletni tabor.

Pri vpisu upoštevamo uravnoteženo starostno razporeditev posamezne generacije ter uravnoteženo razporeditev po spolu. Prednost imajo tisti otroci, ki so za vpis zaprosili že lani, pa jih zaradi prevelikega števila kandidatov nismo mogli sprejeti. Prednost imajo tudi otroci iz župnij Dravlje, Šentvid, Šiška, Podutik, Koseze in Vodice (ostale župnije načeloma pokrivajo drugi stegi).

Prosimo vas, da se prijavite le resni kandidati, saj zaradi omejenega števila prostih mest od volčičev zahtevamo redno udeležbo na srečanjih in vseh večdnevnih aktivnostih, saj so le tako lahko v polnosti deležni skavtske metode. Če imajo otroci že veliko drugih aktivnosti, ki bi se v veliki večini lahko križale z udeležbo pri skavtih, morda še enkrat premislite odločitev.

Informacije o sprejetju ali morebitni zavrnitvi bomo sporočili na mail do 3. oktobra.

Na spodnja vprašanja naj odgovorijo otroci sami, saj so oni tisti, ki se vpisujejo k skavtom. Starši oz. skrbniki pa lahko pomagajo odgovoriti samo na vprašanja, ki jih otroci ne poznajo (e-mail naslovi, ipd.).

Če imate še kakšna dodatna vprašanja, se lahko obrnete na eno izmed voditeljic na 051 824 348 (Akela-Petra).

Dober lov
Stari volkovi
Ime in priimek: *
Your answer
Datum rojstva: *
Your answer
Naslov (ulica, hišna številka, kraj in poštna številka): *
Your answer
Župnija: *
Your answer
V šolskem letu 2019/2020 bom obiskoval: *
Telefon mame: *
Your answer
Telefon očeta: *
Your answer
E-mail mame: *
Your answer
E-mail očeta: *
Your answer
Morebitne zdravstvene ali prehranske posebnosti: *
Your answer
Ali se k skavtom vpisuješ prvič? *
Your answer
Zakaj si želiš k skavtom?
Your answer
Kdo te je navdušil za skavte?
Your answer
Kaj najraje počneš v prostem času?
Your answer
Si želiš česa še posebej rad/a naučiti ali doživeti?
Your answer
Nam želiš sporočiti še kaj?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service