Voorlopige registratie Keerpunt Oudenaarde van een leerling in 1A voor schooljaar 2019-2020
Voor Keerpunt Oudenaarde leggen we een lijst aan van ouders die geïnteresseerd zijn om hun kind(eren) volgend schooljaar in het 1ste leerjaar A in te schrijven.
Dit is geen officiële inschrijving.

We contacteren jullie vanaf 24 april 2019 voor een uitgebreid intakegesprek. Dit gesprek kan snel 30 min tot een uur in beslag nemen.

(Als je deze informatie liever niet via een Google-formulier met ons deelt, kan je ons dat op oudenaarde@keerpuntscholen.be laten weten. We sturen je de vragen dan per e-mail toe.)

Privacyverklaring.
Freinetscholen Keerpunt vzw verbindt zich ertoe, uw persoonsgegevens vertrouwelijk te behandelen. We delen uw gegevens niet met derden zonder vooraf uw expliciete toestemming te vragen en gebruiken ze uitsluitend intern en om u te informeren over Freinetscholen Keerpunt vzw of haar vestigingen. Via info@keerpuntscholen.be kunt u op elk moment uw gegevens bij ons opvragen en ze door ons laten wijzigen of verwijderen.
Wat is je naam? *
Your answer
Wat is je e-mailadres? *
Your answer
Wat is je telefoonnummer? (niet verplicht)
(Dit nummer zullen we uitsluitend gebruiken in verband met het infomoment, bijvoorbeeld om een ander moment te zoeken als je eerste keuze volgeboekt is. Dit veld is niet verplicht.)
Your answer
Naam van de leerling die je voor 2019-2020 in 1A wil inschrijven: *
Dit formulier is enkel bedoeld voor leerlingen die in september 2019 in 1A willen starten (als u twijfelt of uw zoon of dochter zich in 1A mag inschrijven, neem dan contact met ons via oudenaarde@keerpuntscholen.be).
Your answer
Jongen of meisje *
Wat is de huidige school van de leerling? *
Your answer
Welke momenten tijdens de week passen het best voor een intake-gesprek? *
Your answer
Untitled Title
Kan je kort aangeven waarom je voor Keerpunt kiest? *
Your answer
Heb je nog andere vragen, opmerkingen of suggesties voor ons?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service