Prijava na Petrolovo predstavitev magistrskih tem za leto 2019
Petrol d.d. in LEST vabita na Podelitev Petrolovih nagrad za najboljše magistrske naloge v 2018 in predstavitev tem za leto 2019 v četrtek, 7. marec 2019, ob 16:00, v sobi na Jasi, 14. nadstropje Petrolove stavbe na Dunajski cesti 50 v Ljubljani.

Vljudno vabljeni!


Več informacij na http://lest.fe.uni-lj.si/sl/podelitev-petrolovih-nagrad-za-najboljse-magistrske-naloge-v-2018-in-predstavitev-tem-za-2019/
Podelitev nagrad za najboljše magistrske naloge 2018
Ekipa LEST vas vabi na podelitev nagrad za najboljše magistrske naloge narejene v sodelovanju s Petrolom v 2018. Lanskega februarja, je ekipa LEST oznanila sodelovanje s Petrolom pri mnogih magistrskih temah. Dr. Gašper Artač je predstavil 7 zanimivih energetskih tem za magistrske naloge, ki se neposredno nanašajo na izzive, s katerimi se družba vsakodnevno sooča. Zainteresirani študentje so imeli priložnost dobiti polno podporo v obliki mentorstva, dostopa podatkov in možne zaposlitve.

Na dogodku bo Petrol tudi finančno nagradil izbrane študente z izjemnimi magistrskimi nalogami.
Predstavitev tem magistrskih nalog 2019

Čeprav z veseljem proslavljamo pretekle uspehe, vas še rajši obveščamo o novih temah za magistrske naloge, ki bodo predstavljene na dogodku. Magistrske naloge narejene v sodelovanju s podjetjem kakršno je Petrol služijo kot odlično izhodišče študentom, ki končujejo svoj študij in iščejo nove izzive v energetskem sektorju.
Prijava
Dogodek se bo odvil 07.03.2019, ob 16:00, v sobi na Jasi, 14. nadstropje Petrolove stavbe na Dunajski cesti 50 v Ljubljani.
Ime in priimek *
Your answer
E-mail *
Your answer
Katero fakulteto obiskuješ? *
Your answer
Smer in letnik študija? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Univerza v Ljubljani. Report Abuse - Terms of Service