Listinlämning regionals
Använd detta formulär för att lämna in din flottlista till regionals. Fyll i e-post (för identifikation). Fyll om så önskas i grupptillhörighet (vi kommer försöka undvika att spelare som tillhör samma grupp matchas i runda ett). Notera att för att detta skall funka så måste du och de som ingår i din grupp fylla i exakt samma gruppnamn. Detta verktyg är till för att spelare skall slippa resa en lång väg bara för att spela mot samma motspelare som hemma.

Fyll i listan i textformat nedan. Detta kan göras för hand, eller från från någon av de listbyggare som finns på nätet (https://armada.ryankingston.com, http://armadawarlords.hivelabs.solutions/, eller http://armada.fabpsb.net/gindex.php) alternativt från en mobilapp. Vi föredrar om det är en lista från någon av listbyggarna. Annars ber vi dig att vara noggrann med namn på skepp och uppgraderingar.

Vi vill ha dessa listor senast fredag morgon. Vi kommer då att se till att de finns på plats för regionals i ett standardiserat format. Skulle du ha missat att lämna in kan du ta med utskriva listor i triplikat på lördagen.

Email address *
Grupptillhörighet
Your answer
Lista *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service