Mesing Forsamlingshus i Fremtiden
Mesing borgerforening er initiativtager for projektet Mesing Forsamlingshus i Fremtiden. Projektet skal forvandle vores klassiske nedslidte forsamlingshus i Mesing til et moderne forsamlingshus, som kan bruges af hele landsbyklyngen De 7 dale. Projektet indebærer en tilbygning med moderne toiletforhold og en ny entré og renovering af det eksisterende hus. Projektmaterialet og tegninger er stadigvæk under udarbejdelse.

For yderligere information ang. projektet kan i henvende jer til Ulrikke Brandt Nordqvist (ulle0904@hotmail.com) eller bestyrelsen i Mesing Borgerforening.

I forbindelse med ansøgninger til diverse private fonde og offentlige puljer har vi behov for at I giver tilsagn til projektet og håber derfor I vil udfylde nedenstående formular. Skemaet indeholder ydereligere 2 spørgsmål ang. salg af folkeaktier og frivilligt arbejde. Disse spørgsmål er ikke bindende men vil blive brugt til et estimat af hvilket beløb der er muligt at indsamle via salg af folkeaktier.

På forhånd tak for hjælpen.

Tilsagn til projektet Mesing Forsamlingshus i Fremtiden
1. Navn *
Your answer
2. Jeg bor i følgende landsby *
3. Jeg giver hermed tilsagn til projektet Mesing Forsamlingshus i Fremtiden, hvor forsamlingshuset bliver fornyet til et moderne forsamlingshus *
Økonomisk støtte og frivilligt arbejde
Målet er at projektet primært finansieres af private fonde og offentlige puljer, men ofte har disse krav til at noget af projektet bliver egenfinansieret. Dette kan være med kapital eller frivilligt arbejde. Vi har derfor nedenstående spørgsmål for at kunne estimere hvor stor en andel som er muligt at indsamle i form af folkeaktier og sponsorater. Nedenstående er ikke bindende.
4. Vil du være villig til at støtte projektet økonomisk i form af folkeaktier (fra 100kr) eller sponsorater?
4a. Angiv evt. beløb
Your answer
5. Kunne du havde interesse for at bidrage til projektet i form af frivilligt arbejde?
5b. Hvis ja, angiv venligst kategori
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service