Intresseanmälan "Föräldramatchningen"
Hej,

Vad roligt att du har hittat hit! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse nedan för att delta i Svenska med Babys och Yrkesdörrens "Föräldramatchningen".

I Sverige tillsätts väldigt många jobb via kontakter och därför är ett professionellt nätverk ofta avgörande för att ta sig in på arbetsmarknaden. Och just därför är det så viktigt att du har hittat hit, oavsett om du är här för att du är etablerad på den svenska arbetsmarknaden och vill dela med dig av dina erfarenheter och nätverk - det vi kallar för Dörröppnare. Eller om du är ny i Sverige och/eller är utrikes född och vill få en förståelse för den svenska arbetsmarknaden, bredda ditt nätverk och veta mer om hur man kan kombinera jobblivet med livet som småbarnsförälder - det vi kallar för Deltagare. Som deltagare har du kanske erfarenhet av en bransch från ditt hemland eller så är du intresserad av att veta hur en för dig ny bransch fungerar här i Sverige.

Vi matchar er, Deltagare och Dörröppnare, bl.a. baserat på var ni bor och/eller er gemensamma bransch.

Hur går det till? När du anmält dig här nedan så kommer vi att hitta en person som vi tror att du har glädje av att träffa. Vi matchar er och ni får ett mejl från oss med information. Ni bestämmer när ni träffas. Tanken är att ni ska kunna samtala under ungefär 1 timme, men vi vet alla hur livet med småbarn är - kanske avbryts samtalet tidigare eller så tar det längre tid eftersom ett barn vill ha din uppmärksamhet. Ni anpassar utifrån era behov. Till stöd kommer ni få en samtalsguide med frågor som ni kan titta igenom innan mötet som underlag till samtalet. Självklart bestämmer ni själva om ni vill träffas fler gånger.

Föräldramatchningen är ett projekt som vi gör tillsammans med Yrkesdörren och Sollentuna kommun med stöd av Länsstyrelsen i Stockholm.


Varmt välkommen att registrera ditt intresse för att matchas i "Föräldramatchningen".


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn (för och efternamn) *
Din e-postadress *
Ditt mobilnummer *
Din könsidentitet
Clear selection
Var bor du? * (det här projektet har ett särskilt fokus på Sollentuna, men alla är välkomna att delta) *
Kan du ha ditt möte på svenska eller engelska? *
Vilka språk pratar du? Lista alla språk. *
Jag är... *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy