Αίτηση Συμμετοχής
(v.2.02)
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ'' (ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ)

- Το πρόγραμμα αυτό διάρκειας 12 ωρών υλοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε όλη την Ελλάδα και καλύπτει πέντε ενότητες, στις οποίες οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται θεωρητικά και πρακτικά. Ειδικότερα οι ενότητες που καλύπτονται είναι:

• Εισαγωγή - Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών
• Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
• Αιμορραγίες και Τραύματα
• Επείγοντα Περιστατικά
• Αξιολόγηση Ασθενούς.

- Στόχος του προγράμματος είναι οι πολίτες που εκπαιδεύονται να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

- Από το 1998 μέχρι σήμερα περισσότεροι από 60,000 πολίτες σε όλη την Ελλάδα έχουν εκπαιδευτεί στις βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών παρακολουθώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

- Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ ενώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (στην Ελληνική Γλώσσα) με ισχύ για 5 χρόνια.

- Η συνολική διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 12 ώρες και ολοκληρώνεται σε δύο ημέρες:
Σάββατο: 09:30-16:00 και
Κυριακή: 09:30-16:00.

- Η παρακολούθηση του προγράμματος και τις δύο ημέρες είναι υποχρεωτική για την επιτυχή ολοκλήρωση του και την έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού.

- Οι ημερομηνίες υλοποίησης για το έτος 2019 αναφέρονται στη φόρμα που ακολουθεί.

- Τα προγράμματα υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Αθηνών (Δείτε το χάρτη στο τέλος της φόρμας): 3ης Σεπτεμβρίου 21, 3ος Όροφος - Εκπαιδευτική αίθουσα "Αντρέας Λένας"

- Θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε την παρούσα αίτηση, ώστε να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα και τη δυνατότητα συμμετοχής σας σε αυτό.

-ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχουν περισσότερα από ένα άτομα θα πρέπει κάθε ένα από τα άτομα αυτά να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την παρούσα αίτηση.

- Τα Ελληνικά ονόματα θα πρέπει να συμπληρώνονται πάντα με Ελληνικούς Χαρακτήρες. Τα στοιχεία που θα εισάγετε θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια για την έκδοση του πιστοποιητικού συμμετοχής σας. Τα πεδία που σημαίνονται με κόκκινο αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά για την υποβολή της δήλωσής σας.

- Όταν πληκτρολογήσετε τα απαραίτητα στοιχεία πατήστε το πλήκτρο "ΥΠΟΒΟΛΗ" ή "SUBMIT" για την υποβολή και καταχώρησή της.

-ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η υποβολή της αίτησης δεν σημαίνει και αποδοχή της συμμετοχής σας στην ημερομηνία που ζητήσατε, γιατί απαιτείται σχετικός έλεγχος διαθεσιμότητας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά την υποβολή της αίτησης θα σας ενημερώσουμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει, για τη δυνατότητα συμμετοχή σας ή όχι στο πρόγραμμα που επιθυμείτε.

-Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν αυστηρώς εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για την πιστοποίησή σας.

Ξεκινώντας τη συμπλήρωση της αίτησης θα παρακαλούσαμε να καταχωρήστε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θα στείλουμε την απάντησή μας για τη διαθεσιμότητα ή όχι της συγκεκριμένης ημερομηνίας, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας.
Email *
Βήμα 1.Επιλέξτε την ημερομηνία στην οποία ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε: *
Το πρόγραμμα υλοποιείται σε μηνιαία βάση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Για το 2020 θα ανκοινωθούν σύντομα οι ημερομηνίες υλοποίησης των προγραμμάτων.
Βήμα 2. Εισάγετε το Ονομά σας: *
(π.χ. Νικόλαος)
Βήμα 3. Εισάγετε το Επώνυμο σας *
(π.χ. Παπαδόπουλος)
Βήμα 4. Όνομα Πατρός: *
(π.χ. Μιχαήλ)
Βήμα 5. Όνομα Μητρός:
(π.χ. Γεωργία)
Βήμα 6. Ημερομηνία Γέννησης *
ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ (π.χ. 25/02/1972)
Βήμα 7. Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου:
(π.χ. ΑΧ567898)
Βήμα 8. Φύλο:
Clear selection
Βήμα 9. Επάγγελμα:
(π.χ. Υπάλληλος Γραφείου)
Βήμα 10α. Διεύθυνση Κατοικίας: *
Οδός και Αριθμός (π.χ. Πανεπιστημίου 23 )
Βήμα 10β. Ταχυδρομικός Κώδικας (Τ.Κ) *
(π.χ. 12265)
Βήμα 10γ. Πόλη *
(π.χ. Αιγάλεω)
Βήμα 11α. Κινητό Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Δηλώστε το κινητό τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (π.χ.6972456789)
Βήμα 11β. Τηλέφωνο Οικίας
Δηλώστε το τηλέφωνο της οικίας σας στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Βήμα 12α. Α.Φ.Μ.:
Παρακαλώ εισάγετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας για την έκδοση του σχετικού φορολογικού παραστατικού για τη πληρωμή της συμμετοχής σας.
Βήμα 12β. Δ.Ο.Υ.:
Παρακαλώ εισάγετε την Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) στην οποία ανήκετε. π.χ. ΔΟΥ Ελευσίνας
Βήμα 13α. Έχετε παρακολουθήσει ξανά το συγκεκριμένο πρόγραμμα; *
Εάν στο παρελθόν είχατε παρακολουθήσει το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απαντήστε Ναί. Σε διαφορετική περίπτωση απαντήστε Όχι.
Βήμα 13β. Αριθμός Μητρώου Ε.Ε.Σ.:
Εάν στην προηγούμενη ερώτησ απαντήσατε ΝΑΙ (δηλαδή στο παρελθόν είχατε παρακολουθήσει το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα), παρακαλούμε γράψτε τον Αριθμό Μητρώου, που υπάρχει στο πιστοποιητικό που σας έχει δοθεί.
Δηλώνω ότι τα στοιχεία που έχω καταχωρήσει στη παρούσα αίτηση ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Η παρούσα δήλωση επέχει θέση υπογραφής της αίτησης. *
Συμφωνώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων για τους σκοπούς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Διεύθυνσης Σώματος Σαμαρειτών Ελλάδος , σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/97 , η οποία ενδέχεται να γίνεται για όλα ή μέρος αυτών, με σκοπό την εκπόνηση στατιστικών στοιχείων ή άλλης δραστηριότητας από την οποία δεν θίγομαι και δεν τίθεμαι σε κίνδυνο. *
Χώρος Υλοποίησης προγραμμάτων
3ης Σεπτεμβρίου 21, κοντά στην Πλατεία Ομόνοιας (Μετρό Γραμμές 1 και 2 Σταθμός Ομόνοια)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Samarites.gr. Report Abuse