Devino fundraiser Galantom
Intra in comunitatea oamenilor de bine!

Este foarte simplu sa ajuti! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos, noi te inscriem pe platforma Galantom, iar tu le impartasesti prietenilor cauza pe care o sustii si ii indemni sa doneze.
Email *
Numele de familie *
Prenumele *
Telefon *
Esti voluntar Ajungem MARI? *
Strangi bani pentru copiii dintr-un anumit judet?
Poti alege sa strangi fonduri doar pentru copiii dintr-un anumit judet. Te rugam sa specifici ce judet sau sa lasi necompletat daca strangi pentru unul din spitale sau vrei ca fondurile stranse de tine sa ajunga oriunde este nevoie.
Evenimentul pentru care te inscrii: *
Titlul paginii tale: *
(titlul paginii tale, asa cum va aparea pe platforma "Hai sa trimitem un copil in tabara"/ "Ioana alearga pentru educatia copiilor din centre de plasament", "De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti!")
Text de descriere/motivatie *
ATENTIE: acesta este textul ce va fi public pe platforma Galantom. Te rugam sa scrii 2-3 paragrafe care sa ii motiveze pe prietenii tai sa te sustina prin donatii.)
Target de fundraising *
Suma pe care iti propui sa o strangi.
Data nasterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Trimite o fotografie cu tine pe adresa office@ajungemmari.ro
Te rugam sa trimiti o fotografie pentru pagina ta, pe adresa office@ajungemmari.ro. Fotografia trebuie sa aiba rezolutie minima 560px x 360px - altfel nu poate fi incarcata pe platforma Galantom) *
Termeni si conditii *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Asociatia Lindenfeld. Report Abuse