Corporate Innovation Meetup: Kako održati tržišnu poziciju kroz dizajn novih poslovnih modela
Na Corporate Innovation Meetup-u koji će se održati u ICT Hub-u (Kralja Milana 10) u četvrtak, 13. juna od 18h, pričaćemo sa predstavnicima kompanija koje su lideri u oblasti informacionih tehnologija i koji će podeliti priče iz svog bogatog poslovnog iskustva.

Događaj je zamišljen kao panel diskusija, a posvećen je kako ljudima iz tehnološkog sveta, tako i onima iz biznis sfere. Gosti će nam biti:
- Novica Ninić, Integration and Development Sales Leader za centralnu i istočnu Evropu u kompaniji IBM
- Vladan Konstantinović, Delivery Unit Manager kompanije Endava
- Vladimir Ljubibratić, menažer za poslovni razvoj i strateške inicijative kompanije Comtrade

Moderator diskusije će biti Dušan Vukanović, direktor za inovacije i poslovni razvoj ICT Hub-a.

Novica, Vladan i Vladimir imaju zajedno više od četrdeset godina iskustva u radu sa klijentima i unapređivanju IT poslovanja, ali ono što im je jedan od osnovnih ciljeva jeste praktična primena i upotreba tehnologija u biznis okruženju kompanija sa kojima rade. Kombinujući svoja znanja iz oblasti softverskog dizajna i integracije informacionih sistema, digitalizacije i digitalne transformacije, kao i razvoja poslovnih procesa, Novica, Vladan i Vladimir će nam svaki iz svog ugla predstaviti na koji način vide da novi poslovni modeli mogu da pospeše poslovanje.

U razgovoru ćemo se dotaći teme promena u načinu poslovnog razmišljanja i prihvatanju tehnološke tranzicije, potom kako se manjim kompanijama može pomoći prilikom teškog, ali neophodnog procesa digitalne transformacije, kao i kako disrupciju u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija vide naši sagovornici.


Potvrdite svoje prisustvo popunjavanjem kratke forme u nastavku i vidimo se 13. juna!

Ime i prezime *
Your answer
Mobilni telefon *
Your answer
Email adresa *
Your answer
Organizacija/Kompanija *
Your answer
Pozicija u organizaciji *
Your answer
Vaša elektronska adresa i broj telefona su nam potrebni kako bismo Vas kontaktirali sa ciljem informisanja o Corporate Innovation Meetup-u, ali i predstojećim ICT Hub događajima. Informacija iz koje kompanije ili organizacije dolazite nam pomaže da definišemo strukturu publike, kako bismo unapredili sadržaj narednih radionica i mogućnosti Vaše interakcije sa nama. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti Vaše lične informacije, bez Vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service