Dauwtrappen 2021!!
Lieve kinderen!

Het was even spannend, maar we hebben groen licht gekregen om Dauwtrappen door te laten gaan.
Dit vindt plaats met Hemelvaart op woensdag 12 en donderdag 13 mei 2021.

Het zal er iets anders uit zien, de overnachting mogen wij helaas niet door laten gaan. Ook zal het evenement dit jaar enkel voor leden toegankelijk zijn. Desalniettemin hebben wij een tof programma bedacht, lees snel verder!

Woensdag 12 mei worden de kinderen om 18:30 uur verwacht bij de Gildehal met hun fiets, dan hebben we een leuk programma klaar staan voor alle kinderen. De jongste kinderen (groep 3 tot en met 5) mogen rond 23:00 uur worden opgehaald en de oudste kinderen (groep 6 tot en met de 1e klas) mogen rond 23:30 uur opgehaald worden.
De volgende ochtend donderdag 13 mei verwachten wij de kinderen om 07:00 uur weer bij de Gildehal, wij zullen om 07:15 uur gaan fietsen en het dorp wakker maken. Rond 11:30 uur/11:45 uur mogen de kinderen opgehaald worden of zelf naar huis gaan.

Voor de overnachting hebben wij iets anders bedacht, jullie kunnen bijvoorbeeld samen met je vrienden/vriendinnen bij iemand in de achtertuin in een tent gaan slapen. Versier je tent op zijn aller mooist en stuur een foto naar de Facebook of Instagram pagina van de JoMeGiNi!! De mooist versierde tent, wint een prijs. De prijs wordt donderdag in de bus uitgereikt.

Jullie doen toch ook dit jaar weer mee?

Wat moeten jullie meenemen:

- Warme/ droge kleding
- Dichte stevige schoenen
- Een goede degelijke fiets met blikjes erachter (deze dienen met ijzerdraad vastgemaakt te worden voor de veiligheid)
- Een goed humeur!
- Geen mobiele telefoon!!

Groetjes, de leiding
Email *
Voornaam *
Achternaam *
Groep *
Telefoonnummer achterblijver *
Telefoonnummer achterblijver 2 (optioneel)
In het bezit van zwemdiploma A en/of B *
Ga jij met samen met vrienden/vriendinnen slapen? *
Zo ja, op welke locatie leggen jullie je luchtbedje neer?
Eventuele bijzonderheden *
Denk aan eventuele diëten, medicatie of problemen rondom fietsen.
Met uw inschrijving bevestigd u bij aanvang van beide dagen dat het evenement plaats vindt de mondelinge gezondheidscheck te beantwoorden en de temperatuurmeting te laten afnemen. *
In verband met de Corona maatregelen zijn wij als organisator van dit evenement verplicht bij iedere deelnemer (en leiding) op beide dagen dat het evenement plaats vindt een gezondheidscheck af te nemen. Ook zullen wij bij iedere deelnemer (en leiding) een temperatuurmeting (via een infraroodthermometer bij het voorhoofd) afnemen. Mocht dit uitwijzen dat de deelnemer (of leiding) niet voldoen aan de vooraf gestelde eisen, een goedgekeurde gezondheidscheck en een temperatuur van onder de 38 graden, dan zullen wij de deelnemer (of leiding) helaas niet kunnen toelaten aan het evenement. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan kunt u contact opnemen met Tes de Boer (06 30640698).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy