Inschrijvingen leden Chiro Trefpunt Merelbeke 2020-2021
Beste ouders,
Dit jaar verloopt de inschrijving voor het werkjaar iets anders. U kan uw zoon inschrijven door dit formulier in te vullen.
De kostprijs van het werkjaar bedraagt 20 euro (voor de verzekering) en 20 euro voor de vieruurtjes elke zondag. Voor de kerels en aspiranten geldt er een andere regeling rond de vieruurtjes. Voor hen hoeft u dus enkel de 20 euro voor de verzekering te betalen. U kan betalen door over te schrijven naar be21 0010 4551 4803 met vermelding van de naam van uw zoon + afdeling.
Nieuwe leden mogen 3x proberen voordat ze ingeschreven worden. We vragen wel al om het formulier in te vullen zodanig dat wij over alle gegevens beschikken.
Indien u nog een huisbezoek verkiest van de leiders, dan kan u dat aangeven via dit formulier. De leiders van de desbetreffende afdeling zullen dan met u contact opnemen.

Op 20 september gaan we opnieuw van start en we hopen dat we jullie elke zondag met open armen mogen ontvangen. Wij hebben er alleszins heel veel zin in!

De leiding van Chiro Trefpunt Merelbeke
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Was uw zoon vorig jaar lid van Chiro Trefpunt? *
Geboortedatum kind (dd/mm/jj) *
Voornaam + Achternaam kind *
Adres 1 (straat + nummer + postcode + gemeente) *
Adres 2 (indien van toepassing)
E-mailadres ouder 1 *
E-mailadres ouder 2
Telefoonnummer ouder 1 *
Telefoonnummer ouder 2
Afdeling *
Wenst u nog een huisbezoek of een gesprek met de leiders van uw zoon? Hierbij kunnen ze nog een extra woordje uitleg geven over de werking. Dit kan doorgaan bij u thuis, op de chiro, of via een online meeting. *
In het kader van de GDPR-wet dienen wij over uw toestemming te beschikken om de gegevens bij te houden. Wij hebben deze gegevens nodig voor de verzekering en kunnen uw zoon anders niet inschrijven. Wij nemen soms ook foto's tijdens ons activiteiten en op kamp. Dit delen wij graag zodat mensen achteraf eens kunnen nagenieten van de activiteiten. Dit houdt ook de groepsfoto's in. Indien u ergens niet mee akkoord bent, respecteren we dat. Onthoud wel dat uw zoon dan niet op bepaalde (groeps)foto's zal mogen staan. Hieronder kunt u aanduiden waarvoor u toestemming geeft. (U kan meerdere opties aanduiden.) *
Required
Hebt u nog vragen of opmerkingen voor ons?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy