Kérdőív a BEMSZ tagságához az egyes szekciók tevékenységével kapcsolatban
Kedves Kolléga!

Jelen kérdőív célja annak felmérése, hogy a tagságból kihez melyik szekció áll a legközelebb (pl. mert maga is abban a szektorban, területen dolgozik), illetve ki melyik szekció munkája iránt érdeklődik, melyiket tartja leghasznosabbnak a munkájához. A kérdőívet úgy alakítottuk ki, hogy annak kitöltése a lehető legkevesebb időt igényelje. (Értelemszerűen csak azon szekció(k)hoz kapcsolódó kérdéseket kérjük kitölteni, amely szekció(k) fontos(ak) Számodra.)

Ennek megfelelően jelen kérdőív összesen 6 fejezetből áll: jelen bevezető (és egyben „demográfiai felmérést” célzó első) általános, és az 5 szekcióra vonatkozó specifikus kérdéseket tartalmazó 1-1 részletes fejezetből. Az egyes fejezetek kérdéseit az adott szekciót iránytó Bizottságok tagjai állították össze, így a kérdések tartalma és jellege fejezetenként eltérő lehet.

Célunk a különböző területeken dolgozó szakemberek szakmai támogatása, az igényekhez alakított oktatások és rendezvények szervezése, szakmai anyagok készítése révén. Kérjük ezért, hogy a kérdőív kitöltésével támogasd a munkánkat annak érdekében, hogy az Egyesület és annak egyes szekciói a lehető leghasznosabb munkát végezzék a Te érdekedben is és a tevékenységből a lehető legjobban tudj Te is szakmailag profitálni.

Segítő közreműködésedet előre is köszönjük!

A BEMSZ Elnöksége
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy