Tuunaa oma tapahtuma!
Millaisen tapahtuman haluaisit järjestää? Olisiko se konsertti, teatteriesitys, tanssinäytös, flash mob ostoskeskuksessa, viikonloppuleiri seurantalolla tai vierailu vanhusten palvelutaloon? Nuorisoseurat tukee lasten ja nuorten itsensä suunnittelemia ja järjestämiä tapahtumia 100-500 euron avustuksilla. Avustusta saaneiden ryhmien toimijoiden kanssa tehdään tarkempi sopimus. Tapahtumat on tarkoitus järjestää pääsääntöisesti vuoden 2017 aikana.
Muista tutustua tarkempiin sääntöihin ja ehtoihin osoitteessa: www.1000tarinaa.fi
TAPAHTUMA
Avustuksia myönnetään lasten tai nuorten (alle 29-vuotiaiden) itse ideoimiin, suunnittelemiin ja toteuttamiin tapahtumiin. Olemassa olevien tapahtumien tukemiseen avustusta myönnetään vain silloin kun voidaan selkeästi osoittaa lasten ja nuorten osallistuminen ko. tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen.
Tapahtuman nimi *
Your answer
Tapahtuma-aika *
Tarkka päivämäärä, jos sellainen on tiedossa tai arvio, esimerkiksi "tammikuu 2017".
Your answer
Tapahtumapaikka *
Your answer
Kuvaile tapahtumaasi *
Kerro, mitä kaikkea tapahtumasi sisältää. Min. 1000 merkkiä.
Your answer
Kenelle tapahtuma on suunnattu? *
Tapahtuman tulee olla avoin yleisölle . Tapahtuma voi olla suunnattu esimerkiksi "nuorisoseuran kaikille alle 10-vuotiaille", "kaikille ohikulkijoille" tai "kylän nuorille aikuisille".
Your answer
Tapahtuman kustannukset *
Erittele lyhyesti, mihin tapahtuman järjestämisessä menee rahaa. Kustannuksia voivat olla esimerkiksi tilavuokra, tarvikkeet ja materiaalit, kaluston vuokra, kuljetukset tai tarjoilut. Arvioi, paljonko kukin asia tulee maksamaan. Avustusta ei voi käyttää palkkoihin tai palkkioihin.
Your answer
Haettava summa (EUR, tuen suuruus 100-500 €) *
Your answer
HAKIJA
Avustuksia myönnetään rekisteröidyille yhdistyksille tai rekisteröimättömille ryhmille. Työryhmässä on oltava vähintään neljä lasta ja nuorta (alle 29-vuotiasta). Ryhmässä on oltava yksi täysi-ikäinen vastuuhenkilö.
Hakevan ryhmän/ yhdistyksen nimi *
Your answer
Suunnittelussa mukana olevat henkilöt (nimi, ikä ja tehtävä) *
Your answer
Suunnittelussa mukana olevan vastuuhenkilön nimi ja puhelinnumero *
Vastuuhenkilön tulee olla yli 18-vuotias
Your answer
Vastuuhenkilön sähköpostiosoite *
Your answer
*
Avustuksen saanut ryhmä sitoutuu tuottamaan hankkeelle tarinan omasta tapahtumastaan. Tarina voi olla teksti, kuva, video tai äänite. Tarinassa tulisi näkyä lasten ja nuorten elämä satavuotiaassa Suomessa. Tarina lähetetään tapahtuman jälkeen verkkoportaalin kautta.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service