Workshop Woofexperience
Beste meneer/mevrouw

Bedankt voor uw interesse in 1 van de Zomerworkshops!

datum Dag les tijdstip
23-jul Di impuls 18:30-19:30
23-jul Di tricks 19:30-20:30
30-jul Di HersenKrakers 19:00-20:00
30-jul Di HersenKrakers 20:00-21:00
6-aug Di wandelen zonder trekken 19:00-20:00
6-aug Di Help hij komt niet 20:00-21:00
13-aug Di Spinnenwebloop 19:30-21-30
20-aug Di OB workshop 19:00-20:00
20-aug Di OB workshop 20:00-21:00
27-aug Di Alle ballen verzamelen 18:30-19:30
27-aug Di Impuls 19:30-20:30

Kosten: Alle workshops kosten 12,50 per stuk muv de spinnenwebloop deze kost 15 euro per deelnemende hond

Impuls:
Heb je een vrolijke stuiterbal of heb je een hond die wat onzeker is dan is deze workshop echt iets voor jullie! Uiteraard ben je ook welkom wanneer deze beschrijving niet op jouw hond van toepassing is. Voor alle honden zijn deze oefeningen namelijk uitermate geschikt en leuk om te doen.

De moeilijkheid van deze oefeningen zit hem vooral in het GEEN commando’s geven aan je hond.
Door de verschillende oefeningen die we aanleren tijdens deze workshop, leer je de hond zelfstandig (de juiste) keuzes maken. Hierdoor stimuleer je de zelfstandigheid met als resultaat een sterkere band tussen eigenaar en hond.


Tricks:
Je hond altijd leuke trucjes willen aanleren of gewoon samen lekker bezig zijn? Dan is deze workshop echt wat voor jullie. We gaan makkelijke tricks afwisselen met wat meer uitdagende tricks.


HersenKRAKERS:
Tijdens deze les gaan we allerlei soorten hersenkrakers aanbieden aan de hond. Dit doen we met bestaande puzzels en zelf gemaakte creaties met spullen die gewoon in huis of winkel te vinden zijn. Kortom je doet leuke ideeën op om je hond en jezelf mentaal uit te dagen.


Wandelen zonder trekken:
Één van de grootse ergernissen is het trekken aan de riem. Maar op een goede nummer 2 staat toch wel het najagen van fietsers, auto’s, dieren enz....
In deze workshop pakken we beide ergernissen aan, en geven jullie handvatten om hiermee aan het werk te gaan.

Help hij komt niet als ik roep:
Wanneer je je hond los wil laten lopen is het belangrijk dat hij altijd komt wanneer je hem roept. Bijvoorbeeld wanneer er gevaar dreigt met bijvoorbeeld verkeer, wanneer de hond achter vogels of konijnen aan wil rennen of wanneer je simpelweg weer naar huis wilt. Hoe je dit kunt trainen leggen we je graag uit tijdens deze workshop.

Spinnenwebloop :
We starten gezamenlijk op de Hondenschool.

Je komt telkens weer terug op deze locatie nadat je bij een opdracht bent geweest, jij (of de hond) gooit met dobbelstenen -> je gaat naar de opdracht na het uitvoeren van de opdracht komt je weer terug op de start locatie, je gooit weer een nieuwe nummer enz enz enz…. de oefeningen zijn bijvoorbeeld samen met de hond een parcours lopen, speeltje apporteren, snoepjes zoeken en ook de hersenen van de baasjes worden gekraakt. Hierbij hebben we leuke prijzen te verdelen en word er gestreden om de titel BESTE spinnenweb Koppel 2019. uiteraard zorgen we ook voor een hapje en drankje tijdens deze inspanning van eigenaar en hond.

Alle ballen verzamelen:
Waar deze workshop over gaat? Ballen, ballen en nog eens ballen!! We gaan allemaal leuke en uitdagende oefeningen doen met je raad het al…. Balle.
Wat we exact gaan doen houden we nog even geheim. Nieuwsgierig? Schrijf je snel ik vol is vol

OB workshop: volgt


Email address *
Welke cursus/workshop wilt u graag volgen
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service