Happie 2 Get Her
Deze vragenlijst is alleen bedoeld om ideale matches te vinden. Wij van Happie2gether streven ernaar een serieuze levenspartner voor u te vinden en dit kan alleen als alle partijen eerlijke antwoorden geven. De informatie die u geeft wordt vertrouwelijk verwerkt. De informatie die u geeft wordt vanuit Happie2gether niet vrijgegeven, ook niet aan potentiële matches. Bij een match krijgt u de naam en een foto van uw match. Dit is de enige informatie die wij van deelnemende partijen doorgeven aan onze cliënten. Wij verwachten dat u de vragenlijst naar waarheid invult.
Naast het invullen van deze vragenlijst vragen wij u een (profiel)foto te sturen naar ons mailadres happie2gether@gmail.com. Van elk cliënt maken we een portfolio aan. Ieder cliënt krijgt na aanmelding een cliëntnummer toegewezen.
Door het invullen van deze vragenlijst gaat u akkoord met bovenstaande.
Email address *
U kunt nu hier uw (profiel)foto uploaden of later via mail naar ons toesturen. De naam en foto die zijn gekoppeld aan je Google-account, worden geregistreerd wanneer je bestanden uploadt en dit formulier indient.
Persoonlijke gegevens
De vragen die hieronder volgen zijn voor onze administratie
Naam *
Geslacht *
Geboortedatum *
dd-mm-jjjj
Adres *
Postcode en woonplaats *
Telefoonnummer *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service