Inscripció a l'Esmorzar d'Acció 21 “Autoproducció energètica, és possible?”

Data i hora: 10 de maig de 9 a 10.30 h
Lloc: Restaurant - Escola Mescladís, (Ronda Sant Pau, 7).

L’activitat s’organitza coincidint amb el període de celebració del Dia Solar Europeu i atenent a l'interès de la xarxa de signants en conèixer i donar a conèixer iniciatives que ens facilitin eines i informació sobre com arribar a una autoproducció energètica viable, tant a nivell individual com d’empresa, entitat o barri. La línia d'acció 10.4 del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 contempla l'autoproducció energètica.


L’Esmorzar constarà de dues parts, la primera serà la presentació de tres projectes i la segona un torn obert d’aportacions i preguntes. Les experiències que es presentaran són:

- L'autoconsum sense balanç net per al sector domèstic i petits negocis. Jaume Serrasolses, de SEBA, Serveis Energètics Bàsics i Autònoms.

- Potencialitats de les instal·lacions per l'autoconsum en el sector industrial. Moisés Martínez, d’Azimut 360.

- PEPiso: Teixit participatiu veïnal en la promoció i divulgació energètica. Anna Martínez i Lidia Sánchez-Collado, del Pla d’Energia Participatiu de Sant Martí i La Verneda-La Pau (PEP).

L'activitat és oberta a totes les organitzacions signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Cal inscripció prèvia a través d'aquest formulari. Les places són limitades i només es podran inscriure dues persones de cada organització. Preguem puntualitat.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question