Registratie voor webinar 'Week van de RI&E'
Jaarlijks organiseren Achterkamp & Datispienter een evenement tijdens de Week van de RI&E. Een fysieke editie vinden wij momenteel niet handig, dus gaan wij dit jaar samen een digitaal evenement organiseren.

In de vorm van een gratis webinar gaan onze veiligheidskundigen Alissa Alewijn, Robin Siebel en Nico Klumpert jou bijpraten over diverse onderwerpen binnen de wereld van de RI&E. Het mooie is – jullie bepalen zelf de onderwerpen. Met een geheel digitaal ‘rondetafelgesprek’ zullen wij al jouw vragen behandelen.

Altijd al willen weten hoe je tot een goede RI&E komt? Welke inzichten COVID-19 ons heeft gegeven binnen de RI&E? En wat je moet doen met jouw RI&E in tijden van een plotselinge crisis?

Onze RI&E-specialisten praten je graag bij, waarbij er voldoende ruimte is voor vragen en interactie. Aansluitend aan de webinar zal er ook nog een digitaal vragenuurtje zijn met onze Hoger Veiligheidskundige Richard Horsthuis. Vraag maar raak!

Ons digitale evenement zal plaatsvinden op donderdag 24 september 2020 van 10:00 – 12:00 uur. Het enige wat je nodig hebt is een digitaal device, een internetverbinding en enige interesse in zaken rondom de RI&E.

Interesse? Meld je dan snel hier aan! Via dit aanmeldingsformulier kun je direct jouw onderwerpen, vragen en interesses aangeven. Na het aanmelden ontvang je vanuit ons verdere informatie over jouw deelname.

Ben jij erbij tijdens de Week van de RIE?
Naam *
Graag voornaam en achternaam doorgeven.
E-mail *
Graag een geldig e-mailadres doorgeven, ook in verband met de uitnodiging en relevante informatie omtrent het volgen van de webinar.
Organisatie *
Graag de bedrijfsnaam van jouw bedrijf/werkgever doorgeven.
Ik schrijf mij bij deze graag in voor het webinar: *
Over deze onderwerpen kom ik graag meer te weten: *
Meerdere antwoorden mogelijk. Welke onderwerpen aan bod komen tijdens het webinar hangt af van de inzendingen.
Required
Heb je ook interesse in het vragenuurtje met onze Hoger Veiligheidskundige (HVK)? *
Week van de RI&E | 2020
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy